מעקב זקיק

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מעקב זקיק
    ד
    01/10/2010

לרופאים שלום,

טופלתי החודש באיקקלומין - שני כדורים ליום ואח"כ אסטרופם לשבוע ימים.
    משום שהמערכות אצלי עובדות מעט לאט הגעתי למעקב זקיק ביום השישי לסיום האיקקלומין.

הרופא אמר שהרירית עדיין דקה מעט, הוא רואה שני זקיקים עדיין לא מספיק גדולים בשחלה שמאל וכשעבר לשחלה ימין אמר שהוא רואה ציסטה ברורה.
    נשלחתי למעקב זקיק נוסף, יומיים אחרי והרופא השני ציין כי הרירית טובה, הזקיקים בשחלה שמאל נותרו קטנים ובשחלה הימין היכן שהופא הראשון ראה ציסטה הוא רואה מממצא שמתאים לגופיף צהוב.

מי מהם צודק? האם בייצתי? אם כן, מה היה הדבר שראה הרופא המטפל? והאם ניתן לשער מתי חל הביוץ?
    חשוב לי לדעת כדי לוודא שהיינו מכוסים - קיימנו יחסים ערב לפני המעקב הראשון ובשל הממצאים רצינו לכחות למעקב השני (שאחריו שוב התייחדנו).

תודה רבה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעקב זקיק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקיק

פרופ' שחר קול
    01/10/2010

הדרך לוודא שהיה ביוץ - מדידת פרוגסטרון בדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ברור לי...

ד
    01/10/2010

לא עשיתי בדיקת דם, אני מנסה להבין האם בייצתי או שזו היתה רק ציסטה, כי כל רופא אמר משהו אחר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    01/10/2010

בדיקת הזקיקים בא.ס. אינה אמינה ב - 100% מבחינת זיהוי הביוץ ותזמונו. לכן לא מפתיע שיש חילוקי דעות בין הרופאים שטיפלו בך.
    כדי להכריע מי מהרופאים צודק יש לבצע בדיקת דם כאמור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו