עזרה דחוף בבקשה...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף בבקשה...
    דניאלה
    02/10/2010

ערב טוב,
    בת 35, נסיום להריון ראשון, לאחר הפריה אחת שלא צלחה מלפני חצי שנה. כרגע בטיפול לקראת הפריה נוספת (+שאיבה-לא הוקפאו ביציות). הרופא הנוכחי טוען כי הביציות חלשות לאחר שבדק מול הנתונים של ההפריה הקודמת. תוכנית הטיפול שלי הוכנה ע"י הרופא לפי קבלת מחזור ב-2.10. לפני שבוע ב-25.9 היה לי דימום וחשבתי שהקדים המחזור. הודעתי לרופא והוא שינה לי את תכנית הטיפול. ביום ראשון 26.9 בלילה הסנפתי SYNAREL ומאז 3 פעמים ביום ועדיין. כמו כן מיום שני 30.9 התחלתי בהזרקה של "מנופור" - יומיים 4 אמפולות ולאחר מכן 3 אמפולות, היום זה היום השישי של ההזרקות. היום בבוקר מסתבר קיבלתי את המחזור (כפי שהיה אמור להיות מלכתחילה וחשבתי שהקדים לי) עם כאבי בטן עזים שאין לתאר. הרופא טלפונית הורה לי להמשיך הטיפל מנופור+סינרל ולבצע מחר בבוקר בדיקת דם וU.S. בבדיקת ה-U.S שביצעתי אתמול נמצא כך: בשחלה ימנית זקיקים קטנים עד קוטר של 8 מ"מ. בשחלה שמאלית זקיקים בגודל 10X10 מ"מ. הערות: בנוסף נמצא ממצא היפואקוגני בתמט בקוטר של 11 מ"מ, עובי אנדומטריום 10 מ"מ, קדמי, רירית-תלת שכבתית, דוגלס-נוזל בכמות קטנה.
    אני בלחץ מכל הבלאגן שנוצר ואשמח אם מישהו יכול להסביר לי מה עשוי להיות ממצב זה?
    מה אומרת תוצאת האולטראסאונד? ומה עליי לעשות?
    תודה תודה!!! דניאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף בבקשה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה

ד''ר דוד ישי
    03/10/2010

מידע על מצב ההורמונים אתמול היה מאד עוזר כדי להבין מה קרה. אין לך מה לעשות אלא להמשיך בזריקות ולראות שהזקיקים מתפתחים , רמת האסטרוגן עולה והרירית מתעבה . זה אפשרי למרות הדימום שהיה תוך כדי התחלת הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו