מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביוץ דחוףלי22/11/2007
ערב טוב דוקטור,
בצעתי הרגע בדיקת ביוץ ע"י המקלון ויצא כי יש ביוץ
קיימתי אתמול (יום ה-12) יחסי מין
מתי לקיים על מנת להשיג את מירב הסיכוי להרות
התיעצתי בפורום לפני כמה דבועות ונמסר לי לעשות יום כן ויום לא
האם לא לעשות היום ומחר כן?
ותודה על תשובתך.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לי
ד''ר דוד ישי22/11/2007אם הערכה מראה היום תגובה מקסימלית זה אומר שהביוץ יהיה מחר. אתם יכולים לקיים גם היום וגם מחר. העניין של יחסי מין יום כן ויום לא משמעותי כאשר לא יודעים בודאות את יום הביוץ ומקיימים יחסי מין במשך 7-10 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דוקטור. שאלה,
לי23/11/2007אתמול לא קיימתי יחסים אבל היום (יום הביוץ)קיימתי בבוקר.
האם נכון שהזרע "טוב יותר בבוקר"?
ושאלה נוספת- בצעתי את בדיקת הביוץ גם היום בשעות הצהרים והיו 2 קווים אך לא כמו אתמול
זה אומר שכבר עבר מועד הביוץ?
עד איזה יום אקיים יחסים על מנת להגדיל את הסיכוי.
אני מנסה 5 חודשים להיכנס להריון ויודעת בוודאות את יום הביוץ שלי (יש לי גם כאבים בצידי הבטן כל פעם לפני ביוץ) אך בכל זאת אין הריון.
האם ייתכן אולי בעיה בזרע?
(אנחנו זוג צעיר בגילאי 23,ו25.)
שבת שלום ומבורך
ותודה על תשובותיך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לי
ד''ר דוד ישי23/11/2007ערכת הביוץ בודקת את רמת ה LH שמגיע לשיא 24 שעות לפני הביוץ. צפוי לכן שביום הביוץ יהיה הפס יהיה בהיר יותר. הביצית פנויה להפריה במשך 24 שעות מרגע הביוץ. אין לכן טעם לקיים יחסי מין מעבר לכך ( לצורך כניסה להריון ). הזרע טוב בכל שעה משעות היום.
אם את צעירה עם וסת סדיר, חכי עוד מס' חודשים לפני שאת צוללת לתוך המערבולת המלחיצה של בדיקות וטיפולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון....
קארין25/11/2007בוקר טוב דוקטור ושבוע טוב,
יש לי מהבוקר לחצים בבטן התחתונה בעיקר בצד הימני.
האם יש קשר בין הביוץ /הריון לכאבים הנ"ל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
לי25/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לי
ד''ר דוד ישי25/11/2007אם את בד"כ מרגישה את הביוץ, זה בהחלט אפשרי. הריון תקין בד"כ אינו כואב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל היה ביוץ ביום שישי ע"פ הערכה
לי25/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לי
ד''ר דוד ישי25/11/2007איו טעם שאני אנסה לנחש או לעשות ספקולציות לגבי הכאבים שלך. אם יש לך כאבים משמעותיים, לכי להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)