בדיקת הריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקת הריון
    חסוי
    22/11/2007

האם זה נכון שבדיקת הריון ביתית מסוגלת לזהות הריון כבר כעשרה ימים לאחר הפרית הביצית (זה בעצם יום הביוץ?), כמו שכתוב על גבי האריזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת הריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ליטל

ד''ר דוד ישי
    22/11/2007

יום ההפריה הוא בד"כ יום הביוץ. אכן כתוב שהבדיקה חיובית 10 ימים מיום ההפריה. אני חושב שהם קצת מגזימים. אני ממליץ לחכות שבועיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

חסוי
    22/11/2007

ואם אבדוק בבדיקה ביתית ביום ה12 לאחר יום הביוץ תתכן תוצאה מהימנה? אני אעשה גם בדיקת דם ביום ה14 אך דחוף לי לבדוק עוד לפני. מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ליטל

ד''ר דוד ישי
    23/11/2007

את כמובן יכולה. אם התוצאה תהיה חיובית זה יהיה נפלא.אבל קחי בחשבון את האפשרות השניה, שתקבלי תשובה שלילית ולא תדעי האם זה בגלל שאין הריון או בגלל שזה מוקדם מדי. אם המתח הזה שוה לך לכי על זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו