יום דיכוי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• יום דיכוי
    חסויה
    05/10/2010

שלום רב,
    ביום ה 21 לווסת התחלתי להזריק דקא 0.1 (פרוטוקול ארוך) היתה לי רירית 14 מ"מ + גופיף צהוב
    13 יום לאחר מכן (אתמול, יום רביעי למחזור) כשבאתי לבדיקת דם וא.ס.על מנת להתחיל סטימולציה, עובי הרירית שלי היה 7 מ"מ ונאמר שבגלל שהרירית עדיין קצת עבה לא ניתן להתחיל עם הסטימולציה והתבקשתי לחזור רק ביום חמישי למרות שבבדיקות דם ההורמונים כבר היו בדיכוי. האם רירית של 7 מ"מ עבה מידי ביום ה 4 לווסת? מה הסיבה? האם עד יום חמישי הרירית צפויה להיות דקה יותר? בד"כ הרירית שלי במחזור עומדת על 5 מ"מ, לכן אני לא מבינה מה קרה הפעם. אני רק מקווה להתחיל בסטימולציה בחמישי.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יום דיכוי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יום דיכוי - תגובה

פרופ` דוד בידר
    05/10/2010

לא ברור מה מהות בדיקת רירית בוסת.
    אם המחזור החודשי שלך סדיר היית צריכה להתחיל גירויי הורמונלי במקביל לדקפפטיל ללא שום בדיקות.אפשר לעשות את האולטרסאונד במטרה לבדוק שהשחלות תקינות ואין בהן ציסטות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו

חסויה
    06/10/2010

נאמר לי ע"י הרופאה שהרירית אמורה להיות דקה יותר מ 7 מ"מ בווסת על מנת להתחיל סטימולציה. היא טענה שבגלל שהסטימולציה גורמת לרירית הרחם להתעבות וגם ככה היא קצת עבה אז יש חשש שהיא תעבור את ה 14 מ"מ ושרירית עבה מידי זה גם לא טוב ולכן עלי להמשיך עם הדקא עוד כמה ימים. האמת שיצאתי נורא מבולבלת, הרי בבדיקת הדם ראו שהמערכת הורמונאלית בדיכוי, אז לא הבנתי מדוע העובי של רירית כזה נתון חשוב.
    ולשאלתך מדוע לא עושים לי סטימולציה יחד עם דיכוי בתחילת הווסת: פרוטוקול קצר הניב לי בעבר ביצית אחת ופרוטוקול ארוך עם דיקוי של שבועיים לפני סטימולציה הניב לי 15 ביציות והריון ראשון תקין(נקלטתי בנסיון השני, אצלנו הבעיה היא זכרית ) וזאת הסיבה שגם הפעם אנו מנסים את הטיפול הארוך החל מהיום ה 21.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יום דיכוי - תגובה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    06/10/2010

מה שכתבתי זה שכאשר הגיע וסת ואת כבר לוקחת דקפפטיל היית צריכה להתחיל גירויי וכל היתר קשקוש.כל מה שכתוב לדעתי הוא המצאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו