עוברים מוקפאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עוברים מוקפאים
    שיר
    22/11/2007

לרופאים שלום רב.לפני קרוב לארבע שנים,עברתי טיפול בהפריית מבחנה שהסתיים בלידת תאומים ברוך השם.הוקפאו מספר עוברים נוספים.לצערי גם אני סבלתי מגירוי שחלתי,שכבתי בשמירת הריון והייתה לי ציסטה גדולה בשחלות שגרמה לדימומים רבים וכמעט הפלה.הרופאים שמו לי כדורים שצריך לשים בנרתיק עם הכניסה להריון,שנראה לי שהכילו הורמנים שגרמו סתם לגירוי יתר.אני צעירה ונראה לי כי ההריון היה נשמר גם ללא זה האם זה חובה?דבר נוסף-עקב הפתיחה המוקדמת האם כאשר העוברים מופשרים אוכל להכניס רק עובר אחד או שתמיד מומלצים שניים?במידה ואכניס אחד מה עושים עם השני?(כי אני דתייה לא רוצה חלילה שיהיה לבטלה)ושאלה אחרונה כמה זמן העוברים יכולים להיות בהקפאה ללא סיכון כלשהו לתקינותם?מצטערת על כול השאלות ...פשוט בורה בעניין...תודה מראש ובהצלחה לכול שאר הבנות היקרות שמנסות להרות.בסוף תצליחו...יש מי ששומר למעלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוברים מוקפאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוברים מוקפאים

פרופ' שחר קול
    23/11/2007

עוברים קפואים יכולים לשרוד לעד.
    אין גירוי יתר במחזורי הפשרה.
    מציע להחזיר 2 עוברים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו