מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רזרבה שחלתית- דעתכם הרופאיםעידית06/10/2010
שלום רב,
אני בת 43.6 לאחר 5 שאיבות ו-2 מחזורים של מוקפאים. בסבב הראשון היה הריון עד לשבוע 11. בסכ"ה שאבו 26 ביציות והיו 22 הפריות רובן בדרגה 1 וכן היו7 מוקפאים.
1. לאור הנתונים האם הרזרבה השחלתית במצב סביר יחסית לגילי על אף מיעוט הביציות אך אחוז הפריות היחסית גבוה.(סבב אחרון רק 3 ו-3 הפריות) .
2. בכל הסבבים אני על אותו פרוטוקול למעט סבב אחד(פרוטוקול אחר שהיו 0 הפריות) האם נכון להמשיך בפרוטוקול המנצח (של ההריון) או יש מקום לשנות כי אין הצלחה של הריון אבל יש הצלחה של הפריות...?
3.האם הגדלת המינונים של הזריקות כדי לקבל אולי יותר ביציות היא כדאית? (אני על 150 גונאל ו-3 מנוגון אותם מזריקה בו זמנית)
אודה לכם על דעתכם,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רזרבה שחלתית- דעתכם הרופאים - תגובה
פרופ' שחר קול06/10/20101. רזרבה מעולה וחריגה לגילך!
2. לא ממש עקרוני, לדעתי - להמשיך על בסיס הסוס המנצח.
3. לא, 26 זה המון. אין טעם להגדיל. לדעתי, להיפך, רצוי להוריד המינון במטרה לקבל כ - 12 ביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שהתכוונה
ורדה06/10/2010לסך הביציות בכל 5 הסבבים ולא 26 ביציות בכל סבב.האם אני טועה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון ורדה
עידית06/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לשכוח שטיב
ורדה06/10/2010הביציות הוא בהתאם לגיל.לדעת רופאים הסחכוי ללידת ילד קטן בסביבות ה 1% האם אני טועה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות
עידית06/10/2010יש לי בעיות בניסוח....
בסך כל השאיבות, (שהיו 5), היו 26 ביציות (ולא בסבב אחד.....אני לא בת 23 ...) והיו 22 הפריות .....
אין כמוכם בתשובות המהירות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול - ישנה טעות
עידית06/10/2010בסך כל השאיבות, (שהיו 5), היו 26 ביציות (ולא בסבב אחד.....אני לא בת 23 ...) והיו 22 הפריות .....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)