זריקת אביטרול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• זריקת אביטרול
    גלינה
    06/10/2010

מאחר ואיני מצליחה להיקלט להריון,לאחר שעברתי צינתור חצוצרות בהצלחה.
    הוחלט ע"י הרופא נשים שלי לקבל קצת עזרה כדי להרות, ע"י קבלת כדורים מיום חמישי למחזור וזריקת אביטרול לפי מעקב זקיקים.
    לפי מעקב זקיקים בכל שלב שביצעתי היו קטנים ב- 2 השחלות ורק זקיק אחת בלבד גדל.
    היום הזרקתי אביטרול ע"פ המלצת הרופא.
    יש לי 2 שאלות:
    1. מה המועד הכי טוב לקיום יחסים בכדי שאצליח להרות, היום בשעות הערב הזרקתי אוסביטרול.
    2. האם התפתחות של זקיק אחד בלבד מראה כי יהיה לי קושי בקליטה?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זריקת אביטרול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זריקת אביטרול - תגובה

פרופ` דוד בידר
    06/10/2010

הביוץ יהיה 36 שעות לאחר האוביטרל אז תעשי חשבון.הביצית תחכה יממה והזרע טוב באגן כיומיים אז בדרך כלל אנחנו ממליצים לפי השעות האלה מתי לקיים יחסים.
    אם הזרקת בערב היום הביוץ יהיה מחרתיים בבוקר.
    צינתור חצוצרה יכול להיות זמני ולהיחסם שוב.
    אם יש לך וסת סדיר וזרע תקין הטיפול על ידי כדורים לא מתאים לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

גלינה
    06/10/2010

אם ביצעתי צנתור בהצלחה לפני חודש וחצי יתכן שכבר נסתמו החצוצרות שוב?!
    מניין לי לדעת שאין לי בעיות של הדבקויות ברחם, מאחר ועברתי 2 ניתוחים קיסריים בעבר?!
    ושוב האם התפתחות של זקיקי אחת בלבד מעיד על שחלות פוליצטיות וקושי להרות שוב?!
    יש לציין כי ניתוח קיסרי אחרון לפני 5 שנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

פרופ` דוד בידר
    07/10/2010

צינתור אינו מפתיח הצלחה.
    הדבקיות ברחם -אפשר לחשוד באולטרסאונד אם הרירית לא תקינה או לפי ציום רחם.
    בשחלות פוליציסטיות להחיפך יש הרבה זקיקים וביציות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתחילה להתייאש

גלינה
    07/10/2010

הווי אומר שיתכן וכל העינין הזה לתת גירוי לביוץ לא שווה כלום כי יכול ליהיות שהביצית בכלל לא יכולה לפגוש בזרע, מאחר ולא בטוח שהצינתור עזר לשתימה בחצוצרה, במיוחד שהקושי הכי גדול היה לפתות סתימצת החצוצרה בצד שמאל דווקא, ולפי אולטרסאונד זקיקים בצד שמאל התפתח זקיק מתאים?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתחילה להתייאש - תגובה

פרופ` דוד בידר
    07/10/2010

זה לא בדיוק ככה.יכול להיות שהצינתור עשה משהוא וגם מהצד הזה יכול להיות בהריון היות וגם נשים שכרתו להן חצוצרה ימין למשל וביוץ מימין יכולות להיקלט דרך צד שמאל!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו