נא דחוףףףףף האם אני בהריון?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• נא דחוףףףףף האם אני בהריון?
    ליאת
    07/10/2010

שבעה ימים אחרי המחזור קיימתי יחסי מין עם חבר שלי ... הוא נשאר בבגדים מלאים ואני הייתי עירומה לחלוטין ... הוא ישב על כיסא ואני ישבתי עליו שיפשפנו והיה חיכוך בין אברי המין עד שהוא גמר בתוך המכנס ... הבחנתי בכתמים רטובים על מכנסו דבר שהבהיל אותי .
    המחזור שלי אמור להיות ב- 10.10.10 , כבר חמישה ימים אני מרגישה כאבי גב תחתון וראש ורעב ... לפני יומיים ירדה טיפת דם ומאז לא ירד כלום ... אני רק סובלת לעיתים כאבי גב תחתון , ראש , רעב , קצת הפרשה בצבע לבן עם ריח ....
    אני נורא מודאגת ... האם יתכן כי הזרע עבר ממכנסו (מאחר והייתי בחיכוך עם מכנסו ויושבת על הכתמים ) אל הנרתיק ?
    האם יש סיכוי להריון?
    האם אלו סימני הריון או סימני ווסת והכל רגיל (יש לציין כי אני סובלת סימנים יום או יומיים לפני המחזור ) .
    אני במתח נוראי ... נא תשובה דחוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אויש נו באמת....

וורה
    07/10/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את לא בפורום הנכון

גל
    07/10/2010

אין סיכוי להריון!

שנית את לא בפורום הנכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו