גלולות יסמין בשילוב פרוטוקול קצר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• גלולות יסמין בשילוב פרוטוקול קצר
    תמר
    07/10/2010

אני בת 43 ואחרי ארבע הפריות שנכשלו. בפעם האחרונה עברנו לפרוטוקןל קצר והוא היה מוצלח יותר מהטיפולים הקודמים. החלטנו להמשיך לעוד טיפול כזה רק שהרופא המליץ לקחת שבועיים גלולות יסמין לפני הטיפול. לא הבנתי מה זה נותן, האם אקבל שוב מחזור אחרי שבועיים?מתי אני אמורה להתחיל את הגלולות ? באופן כללי לא נראה לי בכלל הניסוי הזה, האם אני טועה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות יסמין בשילוב פרוטוקול קצר - תגובה

ד''ר דוד ישי
    07/10/2010

הגלולות אמורות לדכא את ההורמונים ולגרום לכך שנקודת ההתחלה של הטיפול הבא תהיה טובה יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות יסמין בשילוב פרוטוקול קצר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    07/10/2010

קודם כל זה דוחה וסת ואןלי נוח יותר לרופא להתחיל טיפול מוחר יותר כי כרגע הוא בחופשה.
    אפשרות נוספת היא שיש רופאים שחושבים שהפסקת גלולות גם היא מעלה FSH ומעלה את הגירוי השחלתי.
    שלישית אם את בת 43 ולא ילדת בעבר את צריכה להפסיק עם ההפריות ולעבור לתרומת ביציות.
    נשים שלא ילדו בעבר והן בגיל 43 ומעלה לא הצליחו בהפריות.
    הבעיה שכולן ממשיכות עד גיל 45 היות ויש סבסוד מהקופה ומעבדות זמן יקר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו