מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התייעצות- מנסה להביןמודאגת..08/10/2010
שלום רב,
אני באמצע סבב שני של הזרעות עם גונאל אף.
סבב הראשון קיבלתי מינון של גונאל 150 ותוך שלושה ימים היו לי שני זקיקים מובילים 15+16 וועוד כ 7 זקיקים בין 9-11 מ"מ. ערכי e2 1500 ופרוגסטרון 3מכיוון שהיה לי קשה לקבל את הזריקות הוחלט שאזריק ביום הרביעי גונאל 37.5 ויום לאחר מכן אוביטרל. כמובן שהסבב נכשל.
כעת אני באמצע סבב לאחר הזרקה מהיום החמישי גונאל 75 , אני כבר ארבעה ימים מזריקה ואתמול הייתי במעקב נצפה זקיק 13 ומספר זקיקים בכל שחלה מתחת ל 10 מ"מ. רמת ה500 E2 - והפרוגסטרון 1.9.
היום הייתי שוב במעקב ואין תזוזה, רירית הרחם עדיין 7 ,e2 800 ופרוגסטרון 3.3גודל זקיק אותו דבר כמו אתמול ומספר זקיקים מתחת ל10.
קיבלתי הוראה להזריק 112.5 וביום ראשון שוב מעקב. השאלה היא, אם לא רואים שהזקיק גדל כיצד הרמות בדם עלו ? מה זה אומר ? בנוסף, האם גם אתם הייתי מעלים מינון או שכבר הייתם מגדלים את הזקיק הקיים. אני מזריקה מהיום החמישי וכבר הגעתי ליום העשירי של המחזור .
תודה רבה ושבת שלום
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות- מנסה להבין - תגובה
פרופ' אלכס סימון08/10/2010במינון של 10 הגבת יותר מידי. הרי אינך רוצה לחוות גירוי יתר שחלתי או הריון שלישיה, רביעיה או אף יותר. על כן הורידו את המינון בנסיון השני, וכאשר נצפה שהתגובה איטית מהרצוי מעלים אותו בהדרגה. זו המשמעות של "לחייט את החליפה" לכל מטופלת לפי התגובה שלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה חשובה ושוב שאלה....
מודאגת..08/10/2010את המינון אני ביקשתי להוריד למרות שהרופא המליץ להשאיר 150! זאת בדיוק הסיבה שהחל ממחזור הבא אני עוברת לרופא פרטי אחר.
השאלה שלי הייתה, איך זה שרמת הערכים בדם עולה ואין תזוזה בזקיקים?
האם לדעתך המינון שנקבע ליומיים הקרובים (112.5) הוא נכון? ואם כן, האם אין סיכון שפתאום "יצוצו" כל מיני \קיקים שיובילו אותי ליותר מדי עד כדי ביטול טיפול?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה חשובה ושוב שאלה.... - תגובה
פרופ' אלכס סימון08/10/2010אין לי עינין להתערב בטיפול על מנת שלא לבלבל אותך, בהיה נכון או לא היה נכון.
רמת אסטראדיול היא סכום של כל ההורמונן המופרש מכל הזקיקים העוברים גירוי להתפתח. זה שאין עדיין זקיקים גדולים, אין אומר שלא יתפתחו בהמשך. אפשר לקבל רמה של 4000 מ-20 זקיקים של 10 ממ כל אחד. על כן הנסיון ואומנות הטיפול בהורמונים היא שצריכה להביא את המטופלת למספר הזקיקים הנידרש מבלי לגרום לתופעות לואי לא רצויות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)