מבקשת את עזרתכם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מבקשת את עזרתכם
    מורן
    08/10/2010

שלום לכולן, אני חדשה בפורום - פעם ראשונה שלי. אני ובעלי עוברים טיפולי פוריות כ4 שנים הזרעות והפריות. עד כה עשיתי 6 הזרעות ו5 טיפולי IVF שלא צלחו. לפני כשבועיים התחלתי את מחזור ההזרקות ה6 והיום כמה ימים לפני הטיפול עשיתי מעקב זקיקים ובדיקות דם. תוצאת הפרוגסטרון יצאה גבוהה 27.5 אך בקושי יש זקיקים כלומר עברתי תהליך של ביוץ אך ללא זקיקים. עכשיו אני צריכה להמשיך להזריק דקפפטיל עד קבלת המחזור ולהתחיל מחדש. דרך אגב לא ציינתי כי ה"בעיה" היא בזרע של בעלי. אנא עזרתכם באם ניתקלתם בתופעה שכזו? ואיך יכול להיות שקרה דבר כזה? תודה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקשת את עזרתכם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת את עזרתכם - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    08/10/2010

ללא טיפול תרופתי מתרחש ביוץ בודד. זה מה שקרה לך. אין צורך לראות זקיקים. בעקבות הביוץ פרוגסטרון גבוהה, הווסת יגיע שבועיים לאחר הביוץ תוך כדי נטילת דקפפטיל. לאחר שיגיע הווסת יוסיפו לטיפול בדקפפטיל תרופות להגברת מספר הזקיקים לביוץ. הכל לפי מה שנידרש כך שאין לך מקום לדאגה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו