שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אני
    08/10/2010

שלום,
    אני לפני טיפול IVF שלישי - קיבלתי פרוטוקול קצר: 4 אמפולות מנופור, דקפפטיל 0.1, אורגלוטרן 0.25, אוביטרל 250.
    רציתי לדעת - (עד שאקבל תשובה בשבוע הבא מאחיות היחידה),האם אורגלוטרן ודקפפטיל - שניהם עושים אותה פעולה -מעכבי ביוץ? ומדוע אם כך ניתנו לי שניהם?
    (אני בת 34 עשיתי שני טיפולי IVF בשל בעית זרע ובשניהם מיעוט ביציות ומיעוט הפריות).

תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    09/10/2010

כאשר נותנים דקפפטיל מיום ראשון של וסת ומיד למחרת או יום 3 מתחילים גם הורמונים זה מגרה יותר את השחלה. בדרך כלל ממשיכים את הדקפפטיל ואין צורך באורגלוטרן אלא אם הרופא החליט להפסיק הדקפפטיל.אם את לוקחת במקביל גם זה וגם זה מיותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

אני
    10/10/2010

בשיחה עם אחות היחידה - היא הנחתה להזריק מנופור, בשלב מסוים להוסיף אורגלוטרן, ובסוף דקפפטיל ואוביטרל. אמרה - שאורגלוטרן ודקפפטיל - לא מבצעות אותה פעולה? האם זה נראה פרוטוקול סביר?
    יצאתי קצת מבולבלת, כי הבעיה אצלי - היא מיעוט ביציות ומיעוט הפריות (גם עם ICSI).

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת

אני
    10/10/2010

פרוטוקול קצר - ביום השני למחזור להתחיל עם מנופור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    10/10/2010

יש כאן משהוא לא ברור .את הדקפפטיל נותנים בהתחלה ואין דבר כזה לתת אותו עם האוביטרל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו