מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זריקת פרגניל-מוקדם מדייונית10/10/2010
שלום,
אשמח לקבל את חוות דעתכם,
סבב שני שלא הצליח. הטיפול כלל זריקות מנופור בכמות 112.5 שהזרקתי במשך 12 יום וזריקת פרגניל כאשר הזקיק היה 17 מ"מ.
מאחר ואני לא מקבלת תשובות מפורטות מהרופא שלי חשוב לי להבין מדוע גם הפעם הזאת החליט לתת לי זריקת פרגניל בכמות 10,000 כשהזקיק היה רק 17 מ"מ בלבד. זה לא מוקדם מדי לקבל את הזריקה? הרי הביצית אינה בשלה. הרי נותנים את הזריקה מתי שהביצית בשלה וזה אומר כשהזקיק מגיע לפחות ל -20 מ"מ. גם בסבב הראשון ניתן לי זריקת אוביטרל כשהזקיק היה 17 מ"מ.
האם בגלל זה גם הפעם הטיפול כשל?
ושאלה נוספת, האם כדאי הפעם הזאת אחרי שני טיפולים לבקש מהרופא על הזרעה ישירה לרחם?
מיואשת מאוד מהתוצאות
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקת פרגניל-מוקדם מדי - תגובה
פרופ` דוד בידר10/10/2010זה קצת מאוד לקבל זקיק אחד אחרי 12 יום.
בת כמה את? לא ברור לי כל הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלתך
יונית10/10/2010אני בת 38.
טיפול ראשון עם מונופור וזריקת אוביטרל. טיפול כשל
טיפול שני שהסתיים במחזור גם עם זריקות מונופור ופרגניל. בשני הטיפולים הללו היה זקיק מוביל אחד וניתן לי את זריקת הפרגניל כשהזקיק הגיע ל17מ"מ. לכן לא מובן לי למה הרופא נתן לי את הזריקה מאוד מוקדם כשהביצית טרם בשלה.
מה לדעתך עלי לעשות. בדיקת דם שבצעתי AMH תוצאותיה היו טובות-3
אז מה לדעתך הבעיה? ועל איזה טיפול אתה ממליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלתך - תגובה
פרופ` דוד בידר10/10/2010מה היו ערכי ה FSH ו ה E2 בוסת?
,במידה וההורמונים תקינים לעלות במינון עד שיש כ 3-4 זקיקים בכל צד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
יונית11/10/2010ביקשתי מהרופאה שתעלה לי את המינון. היא אמרה שהמינון 112.5 מונופור מתאים לי ולא צריך להעלות יותר. לה הספיק 17 מ"מ כזקיק מוביל לקבלת פרגניל.
אשמח לשמוע את חוות דעתך. כמה לדעתך צריך להעלות את המינון והאם כדאי לבצע הפעם הזרעה ישירה לרחם או להמשיך סבב נוסף עם מונופור ,פרגניל או אוביטרל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלתך - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר11/10/2010שאלתי מה ערכי הFSH ו E2 בוסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה והחלטת הרופאה
יונית11/10/2010תשובה לשאלתך:
לא נעשתה שום בדיקה. הרופאה החליטה להמשיך בסבב נוסף עם מונופור באותו מינון 112.5. נראה לי שאני מבזבזת את זמני. מה אתה ממליץ לי לעשות?
אולי צילום רחם וחצוצרות? או הזרעה? או IVF
מיואשת ומבולבלת מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה והחלטת הרופאה - תגובה
פרופ` דוד בידר11/10/2010קודם כל בדיקת פרופיל הורמונלי בוסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)