זריקת פרגניל-מוקדם מדי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• זריקת פרגניל-מוקדם מדי
    יונית
    10/10/2010

שלום,
    אשמח לקבל את חוות דעתכם,
    סבב שני שלא הצליח. הטיפול כלל זריקות מנופור בכמות 112.5 שהזרקתי במשך 12 יום וזריקת פרגניל כאשר הזקיק היה 17 מ"מ.
    מאחר ואני לא מקבלת תשובות מפורטות מהרופא שלי חשוב לי להבין מדוע גם הפעם הזאת החליט לתת לי זריקת פרגניל בכמות 10,000 כשהזקיק היה רק 17 מ"מ בלבד. זה לא מוקדם מדי לקבל את הזריקה? הרי הביצית אינה בשלה. הרי נותנים את הזריקה מתי שהביצית בשלה וזה אומר כשהזקיק מגיע לפחות ל -20 מ"מ. גם בסבב הראשון ניתן לי זריקת אוביטרל כשהזקיק היה 17 מ"מ.

האם בגלל זה גם הפעם הטיפול כשל?

ושאלה נוספת, האם כדאי הפעם הזאת אחרי שני טיפולים לבקש מהרופא על הזרעה ישירה לרחם?

מיואשת מאוד מהתוצאות

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זריקת פרגניל-מוקדם מדי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זריקת פרגניל-מוקדם מדי - תגובה

פרופ` דוד בידר
    10/10/2010

זה קצת מאוד לקבל זקיק אחד אחרי 12 יום.
    בת כמה את? לא ברור לי כל הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלתך

יונית
    10/10/2010

אני בת 38.
    טיפול ראשון עם מונופור וזריקת אוביטרל. טיפול כשל
    טיפול שני שהסתיים במחזור גם עם זריקות מונופור ופרגניל. בשני הטיפולים הללו היה זקיק מוביל אחד וניתן לי את זריקת הפרגניל כשהזקיק הגיע ל17מ"מ. לכן לא מובן לי למה הרופא נתן לי את הזריקה מאוד מוקדם כשהביצית טרם בשלה.
    מה לדעתך עלי לעשות. בדיקת דם שבצעתי AMH תוצאותיה היו טובות-3

אז מה לדעתך הבעיה? ועל איזה טיפול אתה ממליץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלתך - תגובה

פרופ` דוד בידר
    10/10/2010

מה היו ערכי ה FSH ו ה E2 בוסת?
    ,במידה וההורמונים תקינים לעלות במינון עד שיש כ 3-4 זקיקים בכל צד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

יונית
    11/10/2010

ביקשתי מהרופאה שתעלה לי את המינון. היא אמרה שהמינון 112.5 מונופור מתאים לי ולא צריך להעלות יותר. לה הספיק 17 מ"מ כזקיק מוביל לקבלת פרגניל.

אשמח לשמוע את חוות דעתך. כמה לדעתך צריך להעלות את המינון והאם כדאי לבצע הפעם הזרעה ישירה לרחם או להמשיך סבב נוסף עם מונופור ,פרגניל או אוביטרל?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלתך - תגובה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    11/10/2010

שאלתי מה ערכי הFSH ו E2 בוסת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה והחלטת הרופאה

יונית
    11/10/2010

תשובה לשאלתך:
    לא נעשתה שום בדיקה. הרופאה החליטה להמשיך בסבב נוסף עם מונופור באותו מינון 112.5. נראה לי שאני מבזבזת את זמני. מה אתה ממליץ לי לעשות?
    אולי צילום רחם וחצוצרות? או הזרעה? או IVF
    מיואשת ומבולבלת מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה והחלטת הרופאה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    11/10/2010

קודם כל בדיקת פרופיל הורמונלי בוסת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו