מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים בשלפוחית בזמן קיום יחסי מיןעדי24/11/2007
שלום, אני בת 29 וקצת ואציין כי אני בחורה בריאה ומעולם לא הייתה לי בעיה כלשהי במגע מיני. בחצי שנה האחרונה החלו לי כאבים עזים בבטן התחתונה בזמן המשגל שלא נדבר על תנוחת הרכיבה שאותה אין בכלל באפשרותי לבצע היות ואין בכוחי לסבול אותם, הלכתי לגניקולוג הוא עשה לי את כל הבדיקות האפשריות כולל פאפ ו MPV לבסוף שחרר אותי ואמר כי הכל בסדר ואלך להבדק אצל אורולוג כי הבעיה בשלפוחית רגישה, האורולוג עשה לי אולטראסאונד והכל יצא תקין, שלח אותי לבדיקת שתן יצא לי בבדיקה כי יש לי דם סמוי הוא שלח אותי לציסטוסקופיה, בבדיקה התגלה כי יש לי גוש דמי לא מסוכן בשלפוחית וכי צינור השתן שלי מאוד צר ולא מפותח ועל כן יש להרחיבו (והוא הרחיב לי) לבסוף נתן לי אנטיביוטיקה ל-5 ימים + פרוביוטיקה לשבועיים.
חשבתי שזה יפתור לי את הבעיה, כעת לאחר 3 שבועות לערך שלא קיימתי יחסי מין (זה התנגש עם המחזור) חשבתי שיעלמו לי הכאבים בזמן המשגל עצמו ואוכל לשוב לתנוחת הרכיבה התחוור לי שלא. מה זה יכול להיות??? מעולם לא היו לי בעיות בקיום יחסי מין אני אחת שנהנתה לקיים יחסי מין וכעת כואב לה האם תוכל לייעץ לי??מה הפתרון??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עדי
ד''ר דוד ישי24/11/2007אם לא עברת ניתוח או סבלת מדלקת באגן, אפשרות שעולה בדעתי היא של אנדומטריוזיס.
הייתי ממליץ לך בשלב ראשון לגשת לבדיקת אולטרסאונד במכון אולטרסאונד גינקולוגי רצינ ולעשות בדיקה ע"י רופא מומחה לאולטרסאונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)