כאבים בשלפוחית בזמן קיום יחסי מין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כאבים בשלפוחית בזמן קיום יחסי מין
    עדי
    24/11/2007

שלום, אני בת 29 וקצת ואציין כי אני בחורה בריאה ומעולם לא הייתה לי בעיה כלשהי במגע מיני. בחצי שנה האחרונה החלו לי כאבים עזים בבטן התחתונה בזמן המשגל שלא נדבר על תנוחת הרכיבה שאותה אין בכלל באפשרותי לבצע היות ואין בכוחי לסבול אותם, הלכתי לגניקולוג הוא עשה לי את כל הבדיקות האפשריות כולל פאפ ו MPV לבסוף שחרר אותי ואמר כי הכל בסדר ואלך להבדק אצל אורולוג כי הבעיה בשלפוחית רגישה, האורולוג עשה לי אולטראסאונד והכל יצא תקין, שלח אותי לבדיקת שתן יצא לי בבדיקה כי יש לי דם סמוי הוא שלח אותי לציסטוסקופיה, בבדיקה התגלה כי יש לי גוש דמי לא מסוכן בשלפוחית וכי צינור השתן שלי מאוד צר ולא מפותח ועל כן יש להרחיבו (והוא הרחיב לי) לבסוף נתן לי אנטיביוטיקה ל-5 ימים + פרוביוטיקה לשבועיים.
    חשבתי שזה יפתור לי את הבעיה, כעת לאחר 3 שבועות לערך שלא קיימתי יחסי מין (זה התנגש עם המחזור) חשבתי שיעלמו לי הכאבים בזמן המשגל עצמו ואוכל לשוב לתנוחת הרכיבה התחוור לי שלא. מה זה יכול להיות??? מעולם לא היו לי בעיות בקיום יחסי מין אני אחת שנהנתה לקיים יחסי מין וכעת כואב לה האם תוכל לייעץ לי??מה הפתרון??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום עדי

ד''ר דוד ישי
    24/11/2007

אם לא עברת ניתוח או סבלת מדלקת באגן, אפשרות שעולה בדעתי היא של אנדומטריוזיס.
    הייתי ממליץ לך בשלב ראשון לגשת לבדיקת אולטרסאונד במכון אולטרסאונד גינקולוגי רצינ ולעשות בדיקה ע"י רופא מומחה לאולטרסאונד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו