איחור במחזור

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איחור במחזור
    חסויה
    12/10/2010

המחזור האחרון שלי היה ב 27.8 אני אמורה להתחיל טיפול IVF שלישי ב 4.10 עשיתי בדיקת דם
    להריון ויצא שלילי אציין שהמחזור שלי תמיד לא סדיר רציתי לדעת אם כדאי לחכות שהמחזור יבוא באופן טבעי ואז להתחיל בטיפול או שכדאי לקחת כדורים לקבלת המחזור?
    והאם אני צריכה לעשות עוד בדיקת דם להריון או שהבדיקה הקודמת מספיקה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איחור במחזור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

טל
    13/10/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון טבעי אחרי הפרייה חוץ גופית

עדי
    13/10/2010

הנני במשך כשלוש שנים עברתי טיפולי הפרייה חוץ גופית. נכנסתי להריון תאומים והיתה הפלה בשבוע 22. לאחר מכן נקלטתי שוב במחזור החזררת מופרשים וילדתי לפני כשנה וחצי. לפני 3 חודשים אני ובעלי התחלנו שוב טיפולי הפרייה, טיפול הפרייה נכשל וטיפול הפרייה של החזרת מוקפא נכשל גם כן. החלטנו לקחת חופש מהטיפולים לתקופת החגים. ( ב- 11.9.10 נודע לי על כשלון הטיפול האחרון). בעקבות איחור במחזורי הטבעי עשיתי בדיקת הריון והתשובה חיובית, האם זה הגיוני ? (לי יש חצוצרות סתומות ולבעלי זרע חלש מאוד), והאם צריך במקרה של הריון טבעי לקבל תמיכה הרמונלית, או לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איחור במחזור - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    13/10/2010

ההחלטה מה לעשות תלויה בפרוטןקול הטיפולי שקיבלת.
    כיצד את אמורה להתחיל טיפול ב 4/10 וההודעה שלך היא מ 12/10 ואומרת שאינך יודעת כיצד לנהוג?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו