שאלה דחופה: עיתוי אוביטרל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה: עיתוי אוביטרל
    נורית
    12/10/2010

אני מטופלת במנוגון +צטרוטייד בעיקר על רקע רירית דקה, ורמות הורמונים. בת 39, יש לי 3 ילדים. היום התקשרו אלי ממרפאת הפוריות בביה"ח, והנחו אותי להזריק היום מנוגון + צטרוטייד, וגם אוביטרל (יש מס' זקיקים, המוביל 21 מ"מ, רירית 6 מ"מ, אין לי את תוצאות בדיקות הדם). הזרעה מחר.
    הרופא כבר לא היה בבית החולים, ולשאלתי באיזה עיתוי יש להזריק את האוביטרל השיבה הפקידה שאת האוביטרל יש להזריק "כמה שעות אחרי המנוגון+ צטרוטייד". הזרקתי את המנוגון + צטרוטייד, והשאלה היא כמה זמן אחרי כן יש להזריק את האוביטרל? התשובה של הפקידה הותירה אותי קצת מבולבלת לגבי ההפרש הנכון. שעתיים? 12 שעות?
    תודה,
    נורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה: עיתוי אוביטרל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה: עיתוי אוביטרל - תגובה

פרופ` דוד בידר
    12/10/2010

ההוראות בסדר ואת צריכה להזריק בשעות הערב למשל 8 עד 10 בערב כאשר קודם הזרקת התרופות וזאת היות והביוץ יהיה כעבור 36 שעות שזה בבוקר ולכן אז את באה להזרעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך המהירה.

נורית
    12/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו