מדוע לא נכנסים להריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מדוע לא נכנסים להריון
    מיקי
    12/10/2010

אני בת 29 ובעלי בן 33. שנינו בריאים. מנסים מזה 8 חודשים להכנס להריון. בדיקת הזרע תקינה. בדיקה הורמונלית שלי תקינה. המחזור די סדיר. מספר שאלות:
    1. עברתי בדיקת CT אגן לפני 3 שנים עקב מורסה בפי הטבעת - האם יכולה להיות השפעה של בדיקה שכזו על פריון?
    2. לבעלי בעיה כרומוזומלית - טרנסלוקציה 46XX T 5/9 - האם לכך יכולה להיות השפעה על קליטת הריון? (יש לציין כי כל בני המשפחה בריאים ואין עבר של הפלות).
    3. ערכות הביוץ מאתרות את הביוץ בזמן ואנו מקפידים לקיים יחסים בתקופה זו. אז מדוע לא מצליחים? בבקשה אל תענו שצריך סבלנות - את זה אני כבר יודעת..
    4. מלבד זאת, הגניקולוג הציע איקקלומין אך אני לא מבינה מדוע יש צורך בכדורים אלה אם אין לי בעיה בביוץ ואכן הערכה מאתרת ביוץ?

אודה לכם על תשובתכם לארבע שאלותיי.
    מיקי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדוע לא נכנסים להריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדוע לא נכנסים להריון - תגובה

פרופ` דוד בידר
    13/10/2010

לCT אין השפעה.
    לגבי הכרומוזומים יש לפנות ליעוץ גנטי.בדרך כלל טרנסלוקציה גורמת להפלה טבעית ולא היכולת להרות.
    האיקכלומין לא מתאים לך וכמו כן ממליץ על צילום רחם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו