אסטרדיול לאחר שישה ימי סטימולציה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אסטרדיול לאחר שישה ימי סטימולציה
    חסויה
    13/10/2010

שלום רב,
    בת 31, הריון ראשון הושג לפני שנתיים ( #2 IVF עקב בעיית זרע) אני שנה אחרי לידה והחודש התחלתי שוב טיפולים. ביום ה 21 לווסת התחלתי עם דקא 0.1 ו 17 יום לאחר מכן (באמצע המחזור) התחלתי סטימולציה. התחלתי עם מינון של שתי אמפולות ולאחר 4 ימים העלו לי ל-3. היום במעקב זקיקים נאמר לי שיש לי בסביבות 10 זקיקים, עובי רירית 12. האסטרדיול היה רק 311, האם זה לא נמוך מידי לאחר 6 ימים של סטימולציה? באולטרא סאונד דווקא הרופא אמר שאני מגיבה יפה, אבל זה לפני שהיו תוצאות של הבדיקת דם. האם תקין? ביום שישי יש לי שוב מעקב זקיקים, בכמה אמור לעלות ערך ה E2?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להלן הפרופיל ההורמונאלי

חסויה
    13/10/2010

TSH mIU/L 2.64
    Estradiol pmol/L 109.0
    Progesterone nmol/L 1.3
    FSH mIU/mL 6.1
    LH mIU/mL 4.8

Prolactin mIU/L 370.
    Testosterone nmol/L 1.63

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסטרדיול לאחר שישה ימי סטימולציה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    14/10/2010

הפרופיל תקין והסטימולציה תקינה. התגובה היא אינדיבידואלית ויש לצפות לעליה מתאימה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה לך פרופ' דוד בידר!

חסויה
    14/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו