הקדמת המחזור

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הקדמת המחזור
    נועם
    14/10/2010

הנני מטופלת באיקקלומין.
    בחודש האחרון הופיע ציסטה ולכן בתחילת המחזור הרופא הורה לקחת גלולות לחודש הקרוב.
    בעלי יוצא למילואים ולפי החישוב לא יהיה בחודש הבא בזמן המעקב

לכן חשבתי האם ניתן להקדים את המחזור ע"י נטילה של שני שליש מהחפיסה? האם זה יפגע בסבב הטיפול הבא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקדמת המחזור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקדמת המחזור - תגובה

פרופ` דוד בידר
    14/10/2010

לא צריך לקחת גלולות ולא צריך להקדים הוסת. יש לבצע אולטרסאונד בוסת הבא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציסטה

נועם
    14/10/2010

לפי הנסיון שלי כאשר יש ציסטה יש סיכוי סביר שלא יופיע מחזור כלל בחודש הבא ואם יופיע הציסטה רק תגדל (היו לי ציסטות שהגיעו לגודל של 60*70 מ"מ) וזה ימנע ממני טיפול באיקקלומין שכן איקקלומין נוטה לייצר ציסטות.
    עד שהתחלנו לנסות להכנס להריון נטלתי גלולות 7 שנים בגלל שחלות פוליציסטיות. הגלולות איכשהו גרמו לציסטות לא להופיע וזה עבד. לכן הרופא נתן לי את הגלולות שוב על מנת להפטר מהציסטה.

השאלה היא אם אני נוטלת גלולות למשך 14 יום במקום 21 - האם יופיע מחזור לאחר הפסקת נטילת הגלולה? אני רוצה להקדים את המחזור כדי שהטיפול הבא של איקלקומין לא ייצא על המילואים.

מה דעתך? אפשר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציסטה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    15/10/2010

אפשר לעשות את זה לא בטוח שציסטה תחלוף. הציסטות זה בעצם זקיקי שבייץ ולא חזר לנורמה ובדרך כלל זה לוקח זמן וזה נעלם גם בלי גלולות. אפשר לקחת כמו שאת רוצה ןלראות הם באמת הכל חלף.אני בדרך כלל לא נותן גלולות כי בוסת שאחרי זה צריך להעלם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו