מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היפרפלזיה ואטיפיהדניאלה14/10/2010
אני לאחר הסטורסקופיה וגרידה אבחנתית לאחר הבחנה של היפרפלזיה+חשד לאטיפיה ברירית הרחם,הייתי לפני החזרת עוברים מוקפאים(יש לי 7 בדרגות גבוהות)
בעברי ניתוח קיסרי חירום,יש לי ילד 1 מהפריה, בהסטורסקופיה נכתב:
צוואר:קרע ארוך בשעה 3 שמגיע לגוף הרחם וכולל את כל הצוואר.
נאמר לי שכנראה אצטרך לקחת תרופה בשם "מגייס" מה זה?האם זה יפתור את בעיית האטיפיה?
האם לאחר לקיחת התרופה ופיפל אבחנתי אוכל להמשיך בטיפולים?
האם עלי להתייעץ עם גינו -אונקולוג?
והאם כדי לי להתחיל לחשוב על אופציות טיפול אחרות(פונדקאות למשל)?
יש לציין שאני מטופלת פריון על רקע אי ביוץ והבנתי שזו גם הסיבה לאטיפיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפרפלזיה ואטיפיה - תגובה
פרופ' אלכס סימון14/10/2010יעוץ עם גניקו-אונקולוג הכרחי. אותו רופא יעקוב אחרייך ויטפל בך במגייס. יבצע את הביופסיות המתאימות ויאשר לך להמשיך בטיפול כשיתאפשר.
מגייס הוא פרוגסטרון שניתן במינון גבוהה לסתור את השפעת האסטרוגן שגרם לשגשוג עודף של הרירית ולהתפתחות אטיפיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיפרפלזיה עם אטיפיה
משה14/10/2010מטופלת בראש וראשונה עי גינואונקולוג בלבד ועדיף שיהיה טוב...
לאחר חצי שנה של מגייס אם הכל בסדר אפשר
להתחיל בטיפולי פוריות. ואז להיות במעקב שלו ושל רופא פוריות רגיל
כמובן שלא תוכלי להשתולל עם אסטרוגן אבל יש פה בהחלט נטילת סיכונים
בהריון תיהיי יותר מוגנת שכן יש פרוגסטרון שמגן עליך מהאסטרוגן
אני ילדתי ולאחר מכן ויתרתי על הרחם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטל
דניאלה16/10/2010כמה זמן לקח עד שהצלחת להרות לאחר נטילת המגייס?
קבעתי תור לגינואונקולוג לשבוע הבא...לפי מיטב ידיעתי יש לו שם טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)