איחור במחזור

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איחור במחזור
    מיטל
    14/10/2010

דר' שלום ,
    עושה טיפולי פוריות עקב אנדומטריומה בתאריך ה12/8 עשיתי פעם ראשונה שאיבה וב15/8 החזרה של שתי עוברים וקיבלתי מחזור ראשון אחרי הטיפול ב26/8 מאז לא קיבלתי מחזור היום 14/10 עשיתי בדיקת דם להריון ויצא קטן מ-3 וזה שלילי אני חושבת
    שאלתי היא האם בגלל הטיפול ישנו איחור או שלחכות עוד ולעשות שוב בדיקת דם להריון ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איחור במחזור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור במחזור - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    14/10/2010

אי הגעת מחזור מלמדת על ביוץ מאוחר או השפעה של דקפפטיל אם קיבלת.
    כדאי לבצע אסטראדיול ופרוגסטרן כדי לדעת מה קורה לך עתה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לאיחור במחזור

מיטל
    14/10/2010

דר' שלום
    לא הבנתי את מה שכתבת לי אני בסה"כ שואלת האם איחור המחזור נובע מטיפול וזה צריך להיות ככה (איחור של שבועיים )או שלחכות ויתכן שיש הריון למרות שהיום עשיתי בדיקת הריון ויצא שלילי . יש לציין שאני בהפסקה שבין הטיפול הראשון לשני
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לאיחור במחזור - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    15/10/2010

איחור במחזור משמעותו :
    1. או שאין ביוץ החודש
    2. הביוץ התרחש מאוחר מהרגיל.
    על מנת לדעת מה קורה הצעתי בדיקת דם. אחרת המתיני לפחות עוד שבועיים לקבלת המחזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו