כמה זמן אחרי אוביטרל מגיע המחזור?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כמה זמן אחרי אוביטרל מגיע המחזור?
    אנונימית
    14/10/2010

כשאין הריון, כמובן
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבועיים

פרופ' אלכס סימון
    14/10/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באותו ענין

גלינה
    14/10/2010

לפי טענה זו, האם זה אומר שהמחזור יכול להידחות בגלל הזריקה, ולא בגלל הריון.
    מתי עלי לבדוק אם איני בהריון בכלל אם קיבלתי זריקה יום רביעי שעבר ועוד מס' ימים אני אמורה לקבל מחזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באותו ענין - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    14/10/2010

בדקי ביום רביעי 20/10/10

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור אחרי אוביטרל - המשך

אנונימית
    14/10/2010

עשיתי בתחילת השבוע בדיקת דם להריון, 14 יום אחרי הזרעה ו-15 יום אחרי זריקת אוביטרל. לצערי יצא בטא קטן מ-2, וגם שאר הערכים לא מתאימים להריון להבנתי (אסטרוגן 500, פרוגרסטרון 17).
    אבל עברו מאז עוד ארבעה ימים ועוד לא קיבלתי מחזור, רק ממש מעט הכתמות חומות בניגוב.
    כיצד זה ייתכן? האם ייתכן הריון בכל זאת??? מה לעשות עכשיו?

אוסיף שבלי הורמונים (זה טיפול ראשון שלי, עם גונאל) המחזור שלי היה מדויק כמו שעון שוויצרי, כל 26 יום, בדיוק 14 יום אחרי ביוץ. והרופא שלי אמר שהגוף שלי הגיב מצוין להורמונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור אחרי אוביטרל - המשך - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    15/10/2010

בדיקות הדם מעידות עדיין על פעילות שחלתית שלאחר הביוץ. עדיין יתכן הריון עם השרשה מאוחרת. חזרי על בדיקות הדם כולל בדיקה להריון ביום ראשון הקרוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו