מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לפני IVFבהריון16/10/2010
שלום, בת 28 לפני טיפולי IVF עקב אל וסת -מעולם לא קיבלתי מחזור רק ע"י גלולות / הורמונים.
לא נמצא ממצא חד משמעי לסיבה זו- ביצעתי US , בדיקות גנטיות ודם.
מצ"ב חלק מהממצאים בקובץ :(הבדיקות בוצעו בתקופה בה לא נטלתי גלולות לצורך קבלת מחזור )
התחלנו טיפול לIVF אשר כולל:
1. נטילת פרוגילוטון (אותן אני נוטלת כבר כמס' שנים ואיתם אני מקבלת מחזור)
2. שימוש בסינרל החל מ 5 כדורים אחרונים של הפרוגילוטון והמשך שבעה ימים נוספים.
אמרו לי להגיע לבדיקות דם בתום 12 ימים / יום שלישי למחזורולאחר מכן יסבירו את המשך התהליך במקביל קניתי מונוגון ואורביטול.
היום הגיע המחזור ויום ג' אני אמורה לגשת לבדיקות.
צריכה בבבקשה קצת סדר בבלאגן...
- מה אמורים לראות בבדיקות דם לאחר השימוש בסינרל וביום השלישי לווסת ?
- לאור הבדיקות - האם נראה כי יש ממצא שיקשה על התהליך?
- אני קוראת מעט בפורומים על כל מיני תופעות כמו ציסטות - כיצד מגלים זאת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר17/10/2010לא צריך לעשות בדיקות בוסת ,זה מיותר . מה שרוצים לראות שכל הבדיקות נמוכות כמו בטבלה שצרפת אבל זה בטוח יהיה כך.
לגבי ממצא לא הבנתי איזה מבצע סך הכל אין לך תהליכי ביוץ תקינים ולא ברור למה צריךIVF.
לגבי ציסטות -כל העניין שמדובר בתהליכי גירוי שחלתי אותם את צריכה להבין ולקבל מהרופא המטפל את כל ההסברים לסיבוכים ולחתום שהבנת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיבה ל- IVF
כמעט אמא17/10/2010היי
תודה על התשובה.
לגבי IVF - מאחר ובעלי ערך בדיקה והערכים שלו לא היו כ"כ טובים
הוחלט לבצע ישר IVF בלי ניסיונות להזרעה וכו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה לבדיקת זרע
כמעט אמא17/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת...
כמעט אמא17/10/2010האם זה תקין שהערכים יהיו נמוכים?
הערכים לא אמורים לעלות בעקבות הטיפול והשימוש בסינרל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת... - תגובה
פרופ` דוד בידר17/10/2010הסינרל מדכה את ההורמונים ולכן הבדיקות תהיינה בסף הנמוך וכך צריך לגרות את השחלה כאשר המצב בדיכוי על ידי המשאף ואני בא מבחוץ עם ההורמונים ושולט בגירווי השחלתי ובתהליכי הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)