שלום לכולם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שלום לכולם
    מיואשת
    17/10/2010

אני מטופלת אצל דקטור שחר קול ..
    אחרי החזרה ב1.8 קבלתי מחזור ב14.8 טיפול פריון ראשון לא הצליח .
    אחרי חודשיים זה ב12.10 קבלתי מחזור ורציתי לתחיל טיפול חדש ועשיתי בדיקות דם ואולטראסונד ההרמונים גבוהים יצאו פרוגסטרון היום ביום 5 למחזור 1.29 אסתראדיול 927 lh יצא 7.6
    ובאולטראסונד היום נראה ציסטה !!!
    אצלי מחזור לא סדיר כמו שכתבתי אחרי טיפול פריון חודשיים עד שקבלתי מחזור .מ14.8 עד 13.10 .מה זה ציסטה ?מה עלי לעשות הרופא אמר לי שצריך לחכות למחזור הבא וזה נעלם לבד .. ואי אפשר להתחיל טיפול .האם זה יכול לחזור במחזור הבא ועוד פעם לדחות טיפול גם כך עד שאני מקבלת מחזור נוסף זה כל חודשיים .האם יש תרופה או טיפול לזה או עלי לחכות למחזור הבא כי כל כך עובר זמן של חודשים בלי לעשות כלום וזה מלחיץ . מה זה ציסטה ומה עושים במקרה כזה ?אני בת 23 שנתיים מנסים להרות ללא הצלחה 4 השבחות וטיפול חוץ גופני 1 ללא הצלחה .על רקע בעיית זרע נמוך ווסת לא סדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכולם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוסיפה שאלה

מיואשת
    17/10/2010

האם הציסטה מסוכנת ולא נכנסים להריון ממנה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לכולם - תגובה

פרופ` דוד בידר
    17/10/2010

ציסטה הוא זקיק לאחר ביוץ שנותר בעקבות גירוי השחלה על ידי הזריקות.
    הציסטות יחלפו
    אפשר לקחת גלולות ואחריהן תבוא הוסת וכנראה גם הציסטה תעלם אך צריך להתייעץ עם הרופא המטפל ונטיתו לסוג הטיפול.
    צריך סבלנות ולהמשיך וההריון יבוא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו