מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום לכולםמיואשת17/10/2010
אני מטופלת אצל דקטור שחר קול ..
אחרי החזרה ב1.8 קבלתי מחזור ב14.8 טיפול פריון ראשון לא הצליח .
אחרי חודשיים זה ב12.10 קבלתי מחזור ורציתי לתחיל טיפול חדש ועשיתי בדיקות דם ואולטראסונד ההרמונים גבוהים יצאו פרוגסטרון היום ביום 5 למחזור 1.29 אסתראדיול 927 lh יצא 7.6
ובאולטראסונד היום נראה ציסטה !!!
אצלי מחזור לא סדיר כמו שכתבתי אחרי טיפול פריון חודשיים עד שקבלתי מחזור .מ14.8 עד 13.10 .מה זה ציסטה ?מה עלי לעשות הרופא אמר לי שצריך לחכות למחזור הבא וזה נעלם לבד .. ואי אפשר להתחיל טיפול .האם זה יכול לחזור במחזור הבא ועוד פעם לדחות טיפול גם כך עד שאני מקבלת מחזור נוסף זה כל חודשיים .האם יש תרופה או טיפול לזה או עלי לחכות למחזור הבא כי כל כך עובר זמן של חודשים בלי לעשות כלום וזה מלחיץ . מה זה ציסטה ומה עושים במקרה כזה ?אני בת 23 שנתיים מנסים להרות ללא הצלחה 4 השבחות וטיפול חוץ גופני 1 ללא הצלחה .על רקע בעיית זרע נמוך ווסת לא סדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסיפה שאלה
מיואשת17/10/2010האם הציסטה מסוכנת ולא נכנסים להריון ממנה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לכולם - תגובה
פרופ` דוד בידר17/10/2010ציסטה הוא זקיק לאחר ביוץ שנותר בעקבות גירוי השחלה על ידי הזריקות.
הציסטות יחלפו
אפשר לקחת גלולות ואחריהן תבוא הוסת וכנראה גם הציסטה תעלם אך צריך להתייעץ עם הרופא המטפל ונטיתו לסוג הטיפול.
צריך סבלנות ולהמשיך וההריון יבוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)