ציסטה וגלולות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ציסטה וגלולות
    אנונימית
    17/10/2010

1. מה המשמעות של ציסטה 25*23? האם זו נחשבת ציסטה גדולה? ומדוע אי אפשר להתחיל טיפול בגונאל בנוכחות ציסטה כזאת ביום השלישי למחזור?
    2. האם הציסטה היא תוצאה של הטיפול בחודש הקודם בגונאל (שגידל שני זקיקים יפים, אבל לא הניב הריון בהזרעה)?
    3. נאמר לי לקחת שבועיים גלולות ואז להתחיל מהתחלה. אני מבינה שהגלולות אמורות להעלים את הציסטה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציסטה וגלולות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

אנונימית
    17/10/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציסטה וגלולות - תגובה

ד''ר דוד ישי
    17/10/2010

הציסטה אינה גדולה אבל יכולה להשפיע לרעה על תוצאות הטיפול אם היא מפרישה הורמונים. היא יכולה להיות קשורה לטיפול הקודם. ציסטות מהסוג הזה נספגות ונעלמות ספונטאנית. יש שמאמינין שגלולות מחישות את התהליך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אנונימית
    17/10/2010

כלומר אם לא אקח גלולות כרגע, האם רוב הסיכויים שהציסטה תיעלם עד למחזור הבא ואוכל להתחיל אז בהזרקות גונאל לקראת הזרעה? כי אם כך, נראה לי שהגלולות מזרזות לי את התהליך רק בשבוע-עשרה ימים, ומונעות בינתיים את הביוץ הטבעי (שיש אצלי לפי כל הבדיקות).
    האם אוכל במקום הגלולות לנצל את הביוץ הקרוב לניסיון טבעי לכניסה להריון? או שהציסטה עצמה מפריעה בכל מקרה להריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בת 38, אגב

אנונימית
    17/10/2010

וכל חודש חשוב לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה: ציסטה - לקחת גלולות?

אנונימית
    18/10/2010

כלומר אם לא אקח גלולות כרגע, האם רוב הסיכויים שהציסטה תיעלם עד למחזור הבא ואוכל להתחיל אז בהזרקות גונאל לקראת הזרעה? כי אם כך, נראה לי שהגלולות מזרזות לי את התהליך רק בשבוע-עשרה ימים, ומונעות בינתיים את הביוץ הטבעי (שיש אצלי לפי כל הבדיקות).
    האם אוכל במקום הגלולות לנצל את הביוץ הקרוב לניסיון טבעי לכניסה להריון? או שהציסטה עצמה מפריעה בכל מקרה להריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו