מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איחור ובטא שליליתמיכל18/10/2010
יום 15 למחזור
estradiol 5694, LH 4.8, progesterone 18.9
יום 11 למחזור
estradiol 1262, LH 6.8, progesterone 3.5
1. באיזה תאריך היה הביוץ?
2. אני ביום ה-31, בטא שלילית, ממה נובע האיחור?
לקחתי איקקלומין, זריקת אוביטרל ביום ה-15 ושבוע אסטרופם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור ובטא שלילית - תגובה
פרופ` דוד בידר18/10/2010הביוץ היה 36-40 שעות מזריקת האוביטרל ואם אין הריון לאחר שבועיים מהביוץ תבוא וסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
מיכל18/10/2010מתי להבנתך היה הביוץ לאור הבדיקות הללו?
יום 15 למחזור
estradiol 5694, LH 4.8, progesterone 18.9
יום 11 למחזור
estradiol 1262, LH 6.8, progesterone 3.5
לי נאמר שלפי תוצאות בדיקות הדם, הביוץ היה מתישהו בין יום 11 ל-15
ואילו האוביטרל ניתן ביום ה-15, לאחר שהיה ביוץ, לשם חיזוק הגופיף הצהוב.
כך שאני מבולבלת מכך שאמרת שהביוץ היה 36-40 שעות לאחר מתן הזריקה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
מיכל19/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה, אשמח לקבל תשובה
עינת19/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש סיבה שמתעלמים מהשאלה שלי? תודה..
עינת19/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחור ובטא שלילית - תגובה
פרופ` דוד בידר19/10/2010עניתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר, התשובות שלך כה לקוניות
עינת19/10/2010נכון, ענית, אבל כתבתי לך שאלה נוספת, מעבר למה שענית,
אני מקווה שאתה מרגיש נפלא עם עצמך לאור תשובתך המקסימה "עניתי".
ענית על אוביטרל באופן כללי, ולא אלי באופן ספציפי.
תשובות כלליות יש באינטרנט, אין צורך בפורום רפואי עבורן.
אם איבדת את הסבלנות, אולי תעבור לך הלאה מכאן.
אין ספק שגבר, פרופ' מהולל ככל שיהיה, לעולם לא יבין עד הסוף את המשמעות של להיות אישה ואת מה שאנחנו עוברות.
מהצד אנחנו וודאי נראות לך נודניקיות חסרות תקנה, שחוזרות ושואלות וכו' וכו'.
אתה צודק, אני נודניקית, אני חסרת אונים, קשה לי ואני רוצה תשובות מכל מי שמוכן לענות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל
יעל19/10/2010הפרופ' ענה לך בתשובה למטה, כתבת אותה בעוד מקום, ענה לך תשובה מפורטת, לכן כתב "עניתי". מנסה לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה ופוגעני - די לי להיום
פרופ' אלכס סימון19/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהזדמנות זו אני רוצה להלל ולשבח -
לילי19/10/2010את רופאי הפורום הזה על הזמן שמקדישים בהתנדבות ועל המסירות הרבה והמקצועיות בהם נתקלתי במענים לשאלותיי. יישר כוכחם !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל כמה חבל
עינת19/10/2010קראתי והתביישתי. חבל שאת לא מתביישת בעצמך.
הרופאים פה, אחד אחד, עושים עבודה מדהימה, מקצועית, רגישה וזריזה. תנסי להשוות פעם את השירות המהיר והמעולה שאנחנו מקבלות פה מול כל פורום אחר ואולי אז תתביישי על התגובה הילדותית, החוצפנית והמביכה שלך. ולכל הרופאים העוסקים במלאכה - תודה גדולה ובתקווה שאתם מצליחים להתעלם מתגובות בלתי ראויות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגועל נפש
משה19/10/2010ככה כותבים.פרופ בידר הוא אחלה בן אדםואיש מקצוע טוב
חוץ מזה לכי שלמי לרופא מאות שקלים ותאמיני לי לא תקבלי תשובות טובות יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה להוסיף עוד משהו
דורית20/10/2010אני יודעת שכבר דשו כאן מספיק בהתנסחות והתגובה של מיכל אבל כקוראת ומשתמשת הדוקה של הפורום אני חייבת להביע את הערכתי לכל הרופאים ובעיקר על כך שהם מקפידים לתת תשובות אמיתיות ולא כאלה עם טעם של התחמקות כמו שאנו מקבלות פעמים רבות. אני מוצאת את תשובותיו של פרופסור בידר ישירות, מדוייקות ומסבירות ואין לי ספק כי מקומו הוא כאן בפורום הנפלא הזה (שאין כמוהו אגב בשום מקום אחר בעיקר מבחינת זמינות התשובות וישירותן). מאז הצטרפותו של הפרופסור בידר לפורום ניתן להבחין כי הוא מקדיש זמן רב (בהתנדבות יש לזכור!!!) למתן מענה מקצועי ואמין לשאלותינו ועל כך הערכתי. אנא המשך בדרכך - משפחתי המצומצמת מאוד (בעלי ואני) ומשפחתי העתידית (שתגדל !!!!!!!!!) מודים לך ולעמיתיך הוותיקים והנאמנים מעומק הלב!!
דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל החוצפנית
מיכל20/10/2010אני בד"כ קוראת סמויה כאן בפורום אבל התגובה החצופה שלך גרמה לי לכתוב. פרופ' בידר כמו שאר הרופאים בפורום הינם אנשים מיוחדים משכמם ומעלה אשר עושים עבודת קודש אמיתית.
תתביישי לך על עזות המצח והחוצפה שבתגובתך. לדעתי התנהגות כ"כ מגעילה לא אמורה לזכות אותך בתשובה. חוצפנית ומקלקלת להרבה נשים אחרות!!
פשוט גועל נפש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל
נועם19/10/2010מיכל היקרה,
אם לא שמת לב הרופאים מנהלים את הפורום הזה בהתנדבות ועל זמנם החופשי
להבא, שימי לב לאופן ההתנסחות שלך. היא מעליבה. ולרופאים יש רק כוונה טובה לעזור.
אמנם מצבנו הנפשי רגיש ועדין אבל חשוב להישאר בני אדם
שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכל הרופאים
קרן20/10/2010שהרי חוץ מהפורום הזה יש להם עוד המון מטופלות "על הראש" ועדיין לוקחים את הזמן לענות , בתור אחת עם המון שאלות , אני תמיד מקבלת מענה ולעיתים די בתשובות של כן ולא, הרי הן הכי חד משמעיות אז למה לנבור?? תודה על ההרגעה כשצריך ועל התשומת לב.ישר כח .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכירה אישית
ש.20/10/2010מכירה אישית את ד'ר דוד ישי, ואת ד'ר שחר קול והם בני אדם !!!!!!!!!!!
בטוחה שגם הפרופסורים כאן, אותו כנ"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)