צילום רחם וקיום יחסים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• צילום רחם וקיום יחסים
    אישה לחוצה
    18/10/2010

שלום
    אני נשואה מזה שנתיים ללא ילדים, עם הריון ספונטני שהסתיים בהפלה טבעית.
    אצלי כל הבדיקות תקינות ואצל בעלי הכל תקין עכשיו אחרי שקיבל טיפול אנטביוטי נגד דלקת.
    וסת אחרון 9.10 והיום 18.10 עשיתי צילום רחם.בד"כ אני מקבלת מחזור סדיר 28-30 יום. כתוצאה מטיפולי הזרעה עם זריקות גונאל אף המחזור הקדים 25-26 יום (עד עכשיו עשיתי 2 הזרעות עם איקקלומין ו 2 עם גונאל אף).
    אני יודעת שלפי הוראות לצילום הרחם אסור לקיים יחסי מין, אבל ביום חמישי (היום השישי למחוזר) טעינו וקיימנו יחסים אך השפיכה הייתה בחוץ.
    אני מודה בטעות שלנו שהיום שיקרנו לרופא שביצע את הצילום שלא קיימנו יחסים בכלל כי לא רצינו לדחות את הצילום לחודש הבא.
    אז מה הסיכוי לזה שאני אולי אהיה בהריון עקב קיום יחסי מין עם גמירה בחוץ ביום השישי למחזור?
    צילום רחם תקין. אם הכל תקין אז מה הלאה?למה עוד אין הריון ?(אני הומוזיגוטית לפקטור 2) האם אני אולי אצליח בעזרת השם להביא ילד עם בעית קרישה חמורה כזו?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום רחם וקיום יחסים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום רחם וקיום יחסים - תגובה

פרופ` דוד בידר
    18/10/2010

בעית הקרישה היא לא חמורה.
    קיום היחסים לא יגרום לכלום וגם אם תהרי לא יקרה כלום והעובר יתפתח בסדר.
    יש לך עקרות על רקע לא מוסבר ואם לא תהרי נוכל לדעת רק בטיפולי הפריה מה הבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו