אסטרופם ודימום

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אסטרופם ודימום
    מור
    25/11/2007

אני לוקחת כבר שבוע אסטרופם לעיבוי הרירית לשם החזרה, אני התחלתי לקחת אסטרופם ביום ווסת הראשון מלקיחת הכדורים זרם המחזור נחלש ואף נפסק יומיים לפני המועד (ידוע ל שזו תופעה שכיחה)לאחר כמה ימים של הפסקת הדם הופיעו לי קטמים של דם חום כהה האם יש לי סיבה לחשוש מחר אני נבדקת אחרי שבוע לאולטרסאונד אך מעונינת בחוות דעתך המהירה אשמח עוד היום אני מודאגת מכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסטרופם ודימום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסטרופם ודימום

פרופ' שחר קול
    26/11/2007

עקרונית לא אמור להיו דימום מהרחם במהלך הטיפול באסטרופם.
    יש לשלול מקור דימום אחר.
    אם לא יימצא - להעריך את הרירית ולהחליט על ההמשך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר בדיקת אולטרסאונד

מור
    26/11/2007

היום הייתי באולטרסאונד עובי הרירית 7.5 מ"מ מה שהרופא שלי החליט הוא להעלות את המינון ל 4 כדורים ולהגיע ביום ה' הקרוב במקום עוד כשבוע נראה לו כי הרירית עדיין לא אופטמלית ולכן מקןר ההפרשות החומות (אני כבר שבוע לוקחת את האסטרופם)האם החלטתו תקינה הגדלת מינון הכדור במצב כזה ? מחכה לעצתך ותודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסטרופם

פרופ' שחר קול
    26/11/2007

ההחלטה סבירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסטרופם ודימום

מור
    27/11/2007

בהמשך לשאלותיי יש לי תור ביום ה' הקרוב מיום ב' אני עם מינון של 4 כדורים החומים עדיין מופעים ויש לי כמו כאבי מחזור התכווצויות אני עדיין מודאגת בנתיים האם עליי לדאוג או לחכות עד יום ה' לאוטרסאונד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסטרופם ודימום

פרופ' שחר קול
    28/11/2007

כן, אין דחיפות.
    יש לשקול ביטול המחזור עקב התמשכות הדימומים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסטרופם והפסקת טיפול

מור
    29/11/2007

הייתיהיום בבדיקת אולטרסאונד ועובי הרירית ירד ל 7 מ"מ הדימום פסק היום אך הרופא החליט כי עליי להפסיק את הטיפול אך עליי להמשיך באסטרופם 3 פעמים ונרות 4 ביום 5 ימים להפסיק ולקבל מחזור למה עליי להמשיך בכדורים ולהתחיל נרות אם עליי להפסיק את מחזור הטיפול והאם שיקול דעתו של הרופא נכונה ואם הפסיק לי הדימום אי הרירית לא תתעבה עכשיו לדעתו עדיף לא לזבז עוברים וזרע מה דעתך די התבאסתי ואם הפסקה אז למה להמשיך בכדורים ובנרות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסטרופם והפסקת טיפול

פרופ' שחר קול
    01/12/2007

השיקול נבון, שכן יתכן והרירית אינה אופטחמאלית להשתרשות העוברים.
    עדיף לנסות מחזור חדש, ולא להפשיר את העוברים בנוכחות רירית בעייתית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו