מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הריון בגיל 43אושרת19/10/2010
אני בת 43(בגיל 33 הריתי הריון ספונטני וביצעתי הפלה) עברתי טיפול בivf ולפי מה שאני קוראת בפורום אני חיה בתקווה לשווא? האם לדעתך עלי לבצע ישר תרומת בייצית או שגם פה אין סיכויים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה.
חסוי22/06/2014אני מצרפת לכאן תגובה שרשמתי בהקשר לתשובה שנתנו לי כמה רופאים לגביי עניין תרומת ביצית. :
"תודה על תשובתך. אני בטוחה שאתם עושים את עבודתכם נאמנה. ומלכאת קודש. אבל לצערי הרבה וגם לשמחתי שמעתי הרבה מאד סיפורים של בחורות עם בעיה של רזרבה שחלתית ירודה, וכשהן קיבלו טיפול נכון ומתאים הן הצליחו להיכנס להריון תקין, ולהביא ילד לעולם מהביצית שלהן.
לצערי היום תרומת ביצית נהפכה למעין טרנד ופתרון קל ומהיר עבור הרבה רופאים בישראל וזה מה שמצער אותי כי אני בטוחה ומאמינה ויודעת שקיימים טיפולים שיכולים לעזור לנשים צעירות עם בעיה ברזרבה ואני לא מדברת פה על אישה בת - 45שרוצה להביא ילד וכבר אין לה בייציות , עבור אישה כזאת תרומת ביצית יכולה להיות ברכה . לצערי יש פה שיקולים מוטעים לחלק מהרופאים ולחלק מהם גם שיקולים כספיים.
ברגשיי כבוד אליכם אבל אני גם כותבת את המילים האלו מתוך חוויה אישית"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת ביצית
תמי24/06/2014בימים אלו אנו קוראים בעיתון על שחקנית ידועה בת 43פלוס שנמצאת בהריון.הנה עובדה אפשר להיות בהריון גם בגיל זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון בגיל 43 - תגובה
פרופ` דוד בידר19/10/2010ישר תרומת ביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאושרת
לאה20/10/2010הייתי מציעה לך משהו אחר מהרופא הנכבד - לא ישר תרומת ביצית!!!
אני מכירה לפחות 7 נשים שהרו מעל גיל 42, כאשר 2 בגיל 44 ו-3 בגיל 43.
נכן שהסיכויים נמוכים, נכון שרוב הנשים לא יצליחו להרות בגיל זה, אבל יש כאלו שכן. ולפני שאת מקבלת את רוע הגזירה בגלל ייעוץ בפורום, הייתי ממליצה לך לפחות לנסות.
זאת אומרת, לפני שאת רצה לתרומת ביצית, אני מציעה שתעשי טיפול ותראי איך את מגיבה לטיפול ואם נוצרים עוברים יפים. אם כן, הייתי מציעה לנסות כמה טיפולים נוספים לפני שפונים לתרומה. התורמות לא יברחו, אני מבטיחה לך. וגם לא הרופאים העוסקים בנושא.
כמובן שהנ"ל היא רק המלצה, ואת צריכה לקבל את ההחלטה שאת שלמה אתה.
שיהיה לך בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאושרת - תגובה
פרופ` דוד בידר20/10/2010מה שכתבה אושרת אינו נכון.
לא היה לנו אף הריון אצל אשה בגיל 43 ומעלה שלא ילדה בעבר.
מה שקורה בסופו של דבר ,וזה מניסיון רב שנים,הנשים מגיעות בגיל 45 + ומנסות תרומה.
כמובן שזה המלצתי ועוד לא קרה שאחת חזרה אלי ואמרה לי שהרתה וזאת במשך שנים רבות.
נכון שהטיפול מסובסד וכאן הטעות,נשים מנצלות בתקוה שתהרנה.
כמובן שאני מאחל לכולן הצלחה בהחלטתן ואנחנו רק מייעצים ולא אומרים מה לעשות אך לו הטיפול היה עולה כסף רב כמו במקומות אחרים אזי הסיפור היה שונה.
ההחלטה תמיד של האשה ולאחר כל התכתובת מאחל הצלחה בכל דרך שתבחרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בת 43 ו 4 חודשים אני בהיריון
יעל20/06/2014מעולם לא ילדתי נכנסתי להיריון אחרי הזרעה אחת ו2 טיפולי IVF ובין הטיפולים הייתי צריכה לעבור אנדרסקופיה להוצאת שרירן כך שמה שאתה אומר לא נכון ולוקח תקווה מנשים , כדאי לנסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' דביר ניראה שיש לך בעיה עם נשי
נטע20/10/2010נשים בנות 40+ תוחלת החיים התארכה ונחנו הנשים מסוגלות להרבה יותר
ואגב אני אנוכי בת 44 ובהריון מהפריה ואכן חברתי גם...
וזה שיש מימון אנחנו משלמות כל כך הרבה כסף למדינה אז שתיתן קצת מה קרה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר
תמרה20/10/2010שכחת שאנחנו הנשים המין החזק לא יהיה שום כוח בעולם שאנחנו נסכים לחוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר21/10/2010אין לי בעיה אם המין החזק רק שרציתי להיות הוגן. ב1996 עבר חוק זכויות החולה ולכן לדעתי נשים צריכות להבין מה קורה ולא להגיד שלא ידעתי.
אם נשים מבינות שהן מאבדות זמן יקר זה בסדר מצידי ושימשיכו לעשות הפריות.
מההפריות הרבות בגילים אלה מרויח רק המין החלש, כלומר אנחנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)