שאלה לד"ר שחר קול, בבקשה...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לד"ר שחר קול, בבקשה...
    מוקפאים יפים
    19/10/2010

שלום ד"ר קול.
    היום יו"מ 18, נקבע לי תור ראשון לפתיחת תיק (כך קראה לזה המזכירה) באלישע לקראת ivf ראשון. כשאהיה ביו"מ 26 בתאריך 26.10. (בעיית זרע בלבד)
    באותו יום יעברו 14 ימים מאז הביוץ כך שמניסיון שלי סביר להניח שאקבל מחזור באותו יום או יום לפני יום אחרי...
    אני מאוד חוששת לפספס את החודש הזה. הכנתי את עצמי לקראת הטיפול אחרי שכל רופא שטיפל בנו בדרך זו או אחרת מיד הציע לפנות להפרייה..
    מאחר ואין תורים פנויים לפני התאריך בו נקבע התור שלנו, חשבתי על אופציה שאולי רלוונטית - פגישה באופן פרטי מוקדם יותר, האם ישנה דר למנוע פספוס לחודש הזה...
    בבקשה ענה לי.
    חן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לד"ר שחר קול, בבקשה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 7610מקפיצה

מוקפאים יפים
    19/10/2010

אחכה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לד"ר שחר קול, בבקשה... - תגובה

פרופ' שחר קול
    20/10/2010

יש לוודא שאת מוכנה ל - IVF מכל הבחינות: הרפואית (מלוא המידע אודות בעיית הפריון והברור, בדיקות שיגרה מלאות של שניכם) והמנהלית (אישור והתחייבות קופת החולים שלך).
    כיוון שאלישע הוא בי"ח פרטי, זכותך לבחור רופא פרטי שיטפל בך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר שחר קול, קודם כל תודה על התשובה

מוקפאים יפים
    21/10/2010

אם אצל האישה הכל תקין (כולל צילום רחם) והבעיה היא רק בזרע (4 -5 מיליון בערך, היה פעםאחת בהזרה האחרונה 8 מיליון).
    האם הסיכוי להריון מהיר בהפרייה עולה?????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר שחר קול, קודם כל תודה על התשובה - תגובה

פרופ' שחר קול
    21/10/2010

כן, ככל שהאישה צעירה יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו