טיפולי פוריות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• טיפולי פוריות
    רויטל אורן
    19/10/2010

שלום רב,

בעלי ואני מנסים להרות מזה כ-8 שנים, ללא הועיל. עברנו שנינו בדיקות במרפאות האם שלנו (כללית ומכבי). תוצאות הבדיקות היו טובות. (לא נמצאה כל בעיה).עשיתי טיפול "הזרעה" אחד דרך קופת החולים אשר לא הצליחה. היום אנו מעוניינים לעשות הפריית מבחנה. האם אני חייבת לעבור הזרקות של הורמונים? ( יש לי כולסטרול רע גבוה ואני מעשנת )האם באמצעות טיפול אלטרנטיבי כגון דיקור סיני, אפשר להמיר את זריקות ההורמונים ולקבל את אותה התוצאה. (נ.ב. - שמעתי כי הזריקות הללו מסכנות את הבריאות וחלילה עלולות לגרום לסרטן.)

תודה מראש על העזרה.

רויטל - דבורה אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפולי פוריות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרויטל אורן

גליה
    20/10/2010

ראי את מה שכתבתי! אני ממליצה לך לא לעשות הפריית מבחנה אלא ישר תרומת ביצית, ללא זריקות, מסיוני זה רק מזיק! ודיקור סיני אצל רופא מומחה רק עם צמחי מרפא יעזרו לך! שני שמות שציינתי יכולים להפנות אותך למומחה באזור מגורייך.בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכבוד ד"ר דוד ישי או פרופ' דוד בידר

רויטל אורן
    20/10/2010

כתבתי אתמול שאלה בנושא פוריות. אשמח לקבל את תגובתכם.
    תזכורת: הבדיקות שעברנו בעלי ואני נמצאו תקינות, בנושא פוריות. לאחר "הזרעה" אחת שלא צלחה, אני מעוניינת לעבור הפריית מבחנה (עם ביצית שלי). האם אני חייבת לקבל זריקות הורמונים, כאשר ישנן שמועות לגבי סיכונים (כגון - סרטן , חלילה.) אני מעשנת ובעלת כולסטרול רע גבוה. האם דיקור סיני ו/או צמחי מרפא עשויים להוות תחליף לזריקות ההורמונים?
    תודה
    רויטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפולי פוריות - תגובה

פרופ` דוד בידר
    20/10/2010

לא ציינת את גילך.
    בדרך כלל קופת החולים מאשרת טיפולי הפריה לאחר כשלון של 3 טיפולים בהורמונים.
    לטיפולי הזריקות אין שום סכנה של סרטן וכו"
    בהפריית מבחנה משתמשים באותם הורמונים ובכמות יותר גדולה.
    אם הגיל מתקדם וההורמנים גבוליים אפשר להקדים טיפולי הפריה.
    אין קשר לכולסטרול ועישון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכבוד פרופ' דוד בידר

רויטל אורן
    20/10/2010

תודה רבה על תגובתך.
    אני בת 37 .
    לפי דבריך , אני מבינה, כי אני כבר עכשיו יכולה לעבור טיפולי הפריית מבחנה (דרך קופת החולים), מפאת גילי המתקדם? או שמא הדבר תלוי ברמות ההורמונים? מאוד חשוב לי לא לעבור שוב "הזרעה" בגלל הסיכוי הנמוך להתעברות. אם נכון הדבר , אשמח מאוד.
    לגבי הנושא השני, בנוגע לזריקות ההורמונים, האם נכון הדבר שזה חיוני והכרחי בכדי לעבור הפרייה חוץ-גופית ? ובעצם אין לכך תחליף כגון - דיקור סיני ו/או צמחי מרפא ?

מודה לך מקרב לב על תשומת ליבך.

בברכה,
    רויטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכבוד פרופ' דוד בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    21/10/2010

הקופה מבקשת לעשות 3 מחזורי זריקות אך את יכולה לפנות לרופא מטפל שיכתוב מכתב וימליץ על הפריה.
    בהפריה חייבים לקבל הורמונים אין דרך אחרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו