מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאיבהורד20/10/2010
בוקר טוב
אתמול עשיתי שאיבה שלאחריה אמר לי הרופא שלא היתה ביצית מאחר וכבר בייצתי,
ברצוני לדעת האם זה מקרה נדיר ?
מדוע עושים הפסקה/מנוחה במחזור הבא ורק במחזור השני (אחרי חודשיים)ניתן לעשות שוב שאיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבה
ורד20/10/2010עוד דבר הבטן שלי מאוד נפוחה מאתמול, האם מסוכן או יש מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפצה
ורד20/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבה - תגובה
פרופ' אלכס סימון20/10/2010ביוץ טרם השאיבה בהחלט יכול להתקיים. אינו דבר נדיר. ישנן אולם שיטות המנסות למנוע ביוץ מוקדם וזה מצריך בכל זאת טיפול הורמונאלי אם כי למספר ימים מןופחת ורק לקראת הביוץ או השאיבה
במקרה של ביוץ ספונטני איני רואה סיבה להמתין עוד חודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה חשובה בנושא שאיבה
ורד21/10/2010הרופא שלי אמר שנעשה על בסיס מחזור טבעי מאחר ובנסיונות הזרעה קודמים שקיבלתי הרבה הורמונים הגוף הגיב לא טוב ובמחזור טבעי כל הערכים והנתונים שלי תקינים ובאמת לקראת הסוף קיבלתי 3 מנופור כמה ימים יחד עם צטרודייד ו2 אוביטרל 34 שעות קודם. לאחר השאיבה הרופא אמר כי היה כבר ביוץ ולכן זה לא הצליח ויש לחכות חודשיים לטיפול הבא.
אציין כי זה הטיפול הראשון שלי ב- IVF ואני בת 39 .
1. האם אתה ממליץ לי לפנות אליו כדי לשאול שוב אם יש אפשרות לעשות טיפול במחזור הבא או להמתין חודשיים?.
קראתי בפורומים כי בנות טוענות שזו פאשלה של הרופא ומומלץ להחליפו. אני לא מרגישה כך ואני חושבת שהרופא שלי מעולה.
2. האם לדעתך זו פאשלה של הרופא או שזה דבר שכיח שיכול לקרות ואין סיבה לחפש אשם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה חשובה בנושא שאיבה - תגובה
פרופ' אלכס סימון21/10/20101. פני אליו לטיפול נוסף. אין טעם לחכות
2. זו לא פאשלה. ביוץ מוקדם למרות כל הטיפול הניתן הוא שכיח. למרות הנסיונות הגוף חזק יותר מהתרופות שניתנו.
3. שווה לנסות מחזור קצר עם מעט דקפפטיל מתחילתו.
4. אם התגובה ירודה נסי לקחת DHEA כתוסף מזון. 25 מג X 3 ליום. לעיתים זה מסייע לתגובה אם נילקח מספיק זמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)