שאיבה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאיבה
    ורד
    20/10/2010

בוקר טוב
    אתמול עשיתי שאיבה שלאחריה אמר לי הרופא שלא היתה ביצית מאחר וכבר בייצתי,
    ברצוני לדעת האם זה מקרה נדיר ?
    מדוע עושים הפסקה/מנוחה במחזור הבא ורק במחזור השני (אחרי חודשיים)ניתן לעשות שוב שאיבה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיבה

ורד
    20/10/2010

עוד דבר הבטן שלי מאוד נפוחה מאתמול, האם מסוכן או יש מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקפצה

ורד
    20/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאיבה - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    20/10/2010

ביוץ טרם השאיבה בהחלט יכול להתקיים. אינו דבר נדיר. ישנן אולם שיטות המנסות למנוע ביוץ מוקדם וזה מצריך בכל זאת טיפול הורמונאלי אם כי למספר ימים מןופחת ורק לקראת הביוץ או השאיבה
    במקרה של ביוץ ספונטני איני רואה סיבה להמתין עוד חודש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה חשובה בנושא שאיבה

ורד
    21/10/2010

הרופא שלי אמר שנעשה על בסיס מחזור טבעי מאחר ובנסיונות הזרעה קודמים שקיבלתי הרבה הורמונים הגוף הגיב לא טוב ובמחזור טבעי כל הערכים והנתונים שלי תקינים ובאמת לקראת הסוף קיבלתי 3 מנופור כמה ימים יחד עם צטרודייד ו2 אוביטרל 34 שעות קודם. לאחר השאיבה הרופא אמר כי היה כבר ביוץ ולכן זה לא הצליח ויש לחכות חודשיים לטיפול הבא.
    אציין כי זה הטיפול הראשון שלי ב- IVF ואני בת 39 .
    1. האם אתה ממליץ לי לפנות אליו כדי לשאול שוב אם יש אפשרות לעשות טיפול במחזור הבא או להמתין חודשיים?.
    קראתי בפורומים כי בנות טוענות שזו פאשלה של הרופא ומומלץ להחליפו. אני לא מרגישה כך ואני חושבת שהרופא שלי מעולה.
    2. האם לדעתך זו פאשלה של הרופא או שזה דבר שכיח שיכול לקרות ואין סיבה לחפש אשם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה חשובה בנושא שאיבה - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    21/10/2010

1. פני אליו לטיפול נוסף. אין טעם לחכות
    2. זו לא פאשלה. ביוץ מוקדם למרות כל הטיפול הניתן הוא שכיח. למרות הנסיונות הגוף חזק יותר מהתרופות שניתנו.
    3. שווה לנסות מחזור קצר עם מעט דקפפטיל מתחילתו.
    4. אם התגובה ירודה נסי לקחת DHEA כתוסף מזון. 25 מג X 3 ליום. לעיתים זה מסייע לתגובה אם נילקח מספיק זמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו