השפעת אלכוהול בזמן טיפולים על הגבר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• השפעת אלכוהול בזמן טיפולים על הגבר
    אנונימוס
    20/10/2010

שלום,

לאשתי ולי יש ויכוח קבוע, יהיו שיגידו אחת לחודש, לגבי אלכוהול.
    האם לפני הזרעה או טיפול כלשהוא יש משמעות להמנעות משתיית אלכוהול. מצד אחד, הגיוני שיהיו השלכות מסויימות על הגוף, אבל מצד שני הלא הזרע נוצר 60 יום לפני כן. אז מה האמת, ולמה? ונניח שאכן יש השפעה, האם מדובר כתוצאה משתייה מוגזמת, או שדי בבירה-שתיים כדי שתהיה השפעה.

ואגב, אם אנחנו בנושא הזה, שאלה נוספת, לגבי סמים קלים. אני לא סתום, אני יודע שסמים קלים משפיעים על הפוריות. לכן לא נגעתי בכלום מאז שהתחלנו לנסות (בדרך לשנתיים...). אבל השאלה שלי היא לגבי תדירות – האם עישון באירוע חד פעמי (או נגיד אחת לחודש-חודשיים) באמת יכולה לעשות משהו? כי זה מרגיש לי יותר כמו הטפת מוסר מאשר משהו באמת מבוסס.

אשמח לתשובה אמיתית, ולא "נו, נו, נו". זה יש לי מספיק מאשתי.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השפעת אלכוהול בזמן טיפולים על הגבר - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    20/10/2010

שמוש כרוני - מתמיד באלכוהול או במים אפילו קלים , כולל סיגריות - פוגע באיכות הזרע. לעיתים מדובר כבושר ההפריה שלו. שימוש אקראי - אחת לחודש חודשיים לא ישפיע. 1-2 כוסות בירה ליום, יתכן ולאורך זמן ישפיעו. שתיה באירועים חברתיים, או אחת לשבוע לא מזיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו