דחוף - אסטרופם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דחוף - אסטרופם
    שלי
    20/10/2010

שלום,
    החודש התחלנו תהליך של טיפול רפואי לאחר שלא הצלחנו להיכנס להריון בדרך הטבעית.
    קיבלתי איקקלומין למשך 5 ימים מהיום החמישי למחזור. היום באולטרה סאונד נצפה זקיק מוביל ושניים קטנים, אבל הרירית הייתה ירודה מאוד – 3 מ"מ. הרופא הורה על נטילת אסטרופם 2 מ"ג פעמיים ביום, על מנת לעבות את הרירית שכן בשבוע הבא אנחנו אמורים לבצע הזרעה לאחר השבחה. חשוב לציין שהפרופיל ההורמונאלי שלי תקין והמחזור והביוץ סדירים, אבל לבעלי יש בעיית זרע.
    השאלה היא האם כדאי להמשיך בתהליך ולקחת את האסטרופם או לוותר על החודש הזה ובחודש הבא לבצע הזרעה עם ביוץ טבעי? האם הנזק שבאסטרופם לא עולה על התועלת ???
    אודה מאוד על תשובה מהירה כיוון שאני אמורה להתחיל לקחת את הכדורים היום.

תודה,
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף - אסטרופם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף - אסטרופם - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    20/10/2010

האסטרופם הוא נסיון להתגבר על הבעיה שיצר הקלומיפן. לעיתים זה עוזר ועיתים לא מסייע. שווה לנסות ואם הטיפול לא יצליח לדיין עם הרופא על גישה טיפולית אחרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסטרופם - שאלה נוספת ואחרונה

שלי
    20/10/2010

תודה על התגובה המהירה.
    השאלה שנותרה אם כן, היא האם לאסטרופם יש תופעות לוואי חמורות?
    אני אמורה להתחיל לקחת היום בערב את הכדורים ומחר אחי מתחתן, כך שעליי להיות במיטבי. האם האסטרופם מפריע לתפקוד רגיל ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסטרופם - שאלה נוספת ואחרונה - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    20/10/2010

במינון הניתן אין להן תופעות לואי. בגלולה יש יותר הורמון ממה שאת תקבלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה ושבוע טוב !

שלי
    20/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו