מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ציסטה וגלולותמישהי21/10/2010
ביום 2 + 4 למחזור: זקיק בגודל 10 + ציסטה בגודל 23*25, שבעקבותיה בוטל טיפול מתוכנן בגונאל, וקיבלתי הוראה לקחת גלולות לשבועיים.
היום, יום 9 למחזור, אחרי 5 ימי גלולות: הציסטה נעלמה, לדברי הטכנאית, והזקיק גדל ל-18.
שאלות:
1) האם צריך להמשיך לקחת את הגלולות כל השבועיים?
2) האם ייתכן ביוץ למרות הגלולות? האם יש סיכוי להריון או שהן פוגעות בכל מקרה ברירית?
[אני לא משיגה את הרופא שלי בטלפון]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה. זה דחוף לי. סליחה
אנונימית21/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטה וגלולות - תגובה
פרופ` דוד בידר22/10/2010יש להמשיך הגלולות.
לא יהיה ביוץ תחת גלולות ולא הריון.
אין קשר לרירית או פגיעה ברירית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ועוד שאלה קטנה
אנונימית22/10/2010האם אחרי הפסקת הגלולות המחזור צפוי להגיע תוך כמה ימים כמו בעת לקיחת גלולות רציפה?
בלי גלולות יש לי מחזור סדיר לגמרי, כל 25-26 יום. הגלולות הפעם נלקחות (לשבועיים מהיום ה-5 למחזור) בגלל הציסטה הזאת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה יקרה לזקיק הקיים?
אנונימית22/10/2010יש לי לפי האולטרסאונד זקיק 18 מ"מ. אם הוא לא יבייץ האם הוא לא יהפוך, חס וחלילה, לציסטה חדשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה לשאלותיי הנוספות
אנונימית22/10/20101) אז מה יקרה לזקיק הקיים? אם לא יהיה ביוץ האם הוא לא יהפוך, חס וחלילה, לציסטה חדשה?
2) האם אחרי הפסקת הגלולות בתום שבועיים המחזור צפוי להגיע תוך כמה ימים (כמו בעת לקיחת גלולות רציפה)? בלי גלולות יש לי מחזור סדיר לגמרי, כל 25-26 יום. הגלולות הפעם נלקחות (לשבועיים מהיום ה-5 למחזור) רק בגלל הציסטה הזאת.
תודה על כל העבודה הקשה שלכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה לשאלותיי הנוספות - תגובה
פרופ` דוד בידר22/10/2010הזקיק הזה גם יעלם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ועוד שאלה קטנה - תגובה
פרופ` דוד בידר22/10/2010כמו בלקיחת גלולות רציפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)