מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נשירת שיערדורית22/10/2010
שלום ותודה מראש על המענה לשאלתי - מצטערת על האורך כבר כאן...
בת 33 (עוד מעט 4) ללא ילדים.
לפני כשנה, שני הריונות ספונטניים שהסתיימו בהפלות סביב שבוע 7.
בריאה - כל בדיקות הדם הכלליות תקינות כולל פרופיל הורמונלי ותפקוד בלוטת התריס כמו כן, בדיקות קרישיות תקינות.
משתדלת מאוד להקפיד על תזונה מאוזנת בתוספת חומצה פולית.
4 IUI - כאשר 2 עם איקקלומין והשניים האחרונים פיוריגון 100 ל 5 ימים ולאחר מכן תמיכה (בראשון אנדומטרין והשני קרינון).
סיימתי את מחזור הטיפול האחרון - שימוש בקרינון - לפני כשבועיים ומיועדת להתחיל החודש פרוטוקול ארוך לקראת IUI.
אני מקווה שנתתי את הרקע הדרוש על מנת לענות על שאלתי הבאה:
בשבועיים האחרונים החלה נשירת שיער חריפה מאוד!!!!! ממש עד מצב שהשער נראה דליל הרבה יותר. כל נגיעה בשער שלא לדבר על סירוק או העברת האצבעות בתוכו, משאירים ביד קבוצות נכבדות של שער (אני מדברת על כמויות באמת גדולות שאין לי ספק שחורגות מהנורמה של 100 שערות ביום).
האם אפשר ליחס תופעה זו לשימוש / הפסקת השימוש בהורמונים ובאופן כללי יותר לתהליכים שאני עוברת סביב המאמץ להשיג הריון (גוף ונפש) והתופעה עתידה לחלוף או שעלי להיות קצת יותר מודאגת? האם נשירת זיער היא תופעה שחיכה בקרב מטופלות פריון? האם עלי למצוא הסבר אחר לתופעה או שאפשר להרגע והמצב יחזור לקדמותו?
מצטערת על האורך זה מלחיץ אותי עד כדי כך שחלמתי על כך בלילה (חלום נוראי)... תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער - תגובה
פרופ' שחר קול22/10/2010נשירת השיער אינה קשורה לטיפול שקיבלת עם איקקלומין או פיורגון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)