נשירת שיער

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער
    דורית
    22/10/2010

שלום ותודה מראש על המענה לשאלתי - מצטערת על האורך כבר כאן...
    בת 33 (עוד מעט 4) ללא ילדים.
    לפני כשנה, שני הריונות ספונטניים שהסתיימו בהפלות סביב שבוע 7.
    בריאה - כל בדיקות הדם הכלליות תקינות כולל פרופיל הורמונלי ותפקוד בלוטת התריס כמו כן, בדיקות קרישיות תקינות.
    משתדלת מאוד להקפיד על תזונה מאוזנת בתוספת חומצה פולית.
    4 IUI - כאשר 2 עם איקקלומין והשניים האחרונים פיוריגון 100 ל 5 ימים ולאחר מכן תמיכה (בראשון אנדומטרין והשני קרינון).
    סיימתי את מחזור הטיפול האחרון - שימוש בקרינון - לפני כשבועיים ומיועדת להתחיל החודש פרוטוקול ארוך לקראת IUI.
    אני מקווה שנתתי את הרקע הדרוש על מנת לענות על שאלתי הבאה:
    בשבועיים האחרונים החלה נשירת שיער חריפה מאוד!!!!! ממש עד מצב שהשער נראה דליל הרבה יותר. כל נגיעה בשער שלא לדבר על סירוק או העברת האצבעות בתוכו, משאירים ביד קבוצות נכבדות של שער (אני מדברת על כמויות באמת גדולות שאין לי ספק שחורגות מהנורמה של 100 שערות ביום).
    האם אפשר ליחס תופעה זו לשימוש / הפסקת השימוש בהורמונים ובאופן כללי יותר לתהליכים שאני עוברת סביב המאמץ להשיג הריון (גוף ונפש) והתופעה עתידה לחלוף או שעלי להיות קצת יותר מודאגת? האם נשירת זיער היא תופעה שחיכה בקרב מטופלות פריון? האם עלי למצוא הסבר אחר לתופעה או שאפשר להרגע והמצב יחזור לקדמותו?
    מצטערת על האורך זה מלחיץ אותי עד כדי כך שחלמתי על כך בלילה (חלום נוראי)... תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער - תגובה

פרופ' שחר קול
    22/10/2010

נשירת השיער אינה קשורה לטיפול שקיבלת עם איקקלומין או פיורגון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו