תחילת טיפול IVF

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תחילת טיפול IVF
    חסוי
    24/10/2010

שלום,
    הייתי אמורה להתחיל טיפול של IVF במחזור האחרון, אך בבדיקת א.ס ודם שנלקחו ביום השלישי למחזור התגלתה ציסטה שמפרישה הורמונים וע"כ לא יכלתי להתחיל טיפול. ניתנו לי גלולות גינרה ל-14 יום (מהיום החמישי). בגלל שבסוף השבוע בו אני אמורה להפסיק את הגלולות אני נוסעת לאילת ואיני רוצה להפסיד עוד מחזור של טיפול קיבלתי אישור מהרופא להמשיך עד 20 יום את הגלולות ולאחר מכן להפסיק ולחכות למחזור.
    האם לאחר לקיחת גלולות אין צורך לעשות בדיקות א.ס ודם ביום השלישי וניתן ישר להתחיל בטיפול?הציסטה נעלמת?? (יתכן והיום השלישי יצא לי בבוקר של הטיסה חזרה מאילת ולא אוכל לבצע את הבדיקות) האם מכירים מקום באילת בו ניתן לבצע בדיקות דם ואולטראסאונד??
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחילת טיפול IVF

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחילת טיפול IVF - תגובה

פרופ` דוד בידר
    25/10/2010

קודם כל תקחי 21 יום.
    שנית מספיק בדיקת אולטרסאונד בוסת ואם הכל תקין בשחלות אפשר להתחיל טיפול בלי בדיקות דם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, ועוד משהו

חסוי
    26/10/2010

אם אני עושה אולטראסאונד ביום ה-14 ללקיחת הגלולות ויוצא תקין - ללא ממצאים, אז ניתן להתחיל טיפול ביום השלישי למחזור ללא בדיקת אולטראסאונד חוזרת??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, ועוד משהו - תגובה

פרופ` דוד בידר
    26/10/2010

כן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו