לא מבינה מה קורה פה??????

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לא מבינה מה קורה פה??????
    חסויה
    25/10/2010

הלכתי לרופא וסיפרתי לו שאני מנסה להכנס להריון מזה שנה ....באמצע שתי הפלות טבעיות אחת ללא התערבות והשניה עם גרידה ובהמשך הריון כימי. הוא המליץ לי לקחת איקקלומין ע"פ של היו לי בעיות בביוץ!!!החודש אחרי נטילת איקקלומין חמישה ימים, מעקב זקיקים ביום ה - 11 שחלה שמאלית זקיק 18 וזקיק 23, ובשחלה הימנית זקיק 13 14 15. ביום ה14 שוב מעקב זקיקים שחלה שמאלית שתי ציסטות כנראה בגודל 28 מ"מ ובשחלה הימנית זקיק 14 וזקיק 23 ללא נוזל בדוגלס. מה שמטריד אותי ביותר הוא.....שאני כנראה לא מבייצת!!!! אני עושה מהיום העשירי בדיקות ביוץ ביתיות וכולם שליליות!! סימני הגוף כמו הפרשות לפני ביוץ לא נראות באופק אפילו.... איך ייתכן הדבר?? שלא לקחתי איקקלומין היה לי ביוץ ועם האיקקלומין אבד הביוץ, אני לא מצליחה להבין, אולי תצליחו להסביר לי אני משתגעת!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מבינה מה קורה פה??????

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה התייחסות......

חסויה
    25/10/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מבינה מה קורה פה?????? - תגובה

פרופ` דוד בידר
    26/10/2010

לפי הזקיקים את לפני ביוץ
    האיקכלומין גורם לביוץ בין יום 5 ל 10 אחרי הכדור האחרון וזה משנה את הביוץ הטבעי.
    את צודקת שהתרופה לא מיועדת לנשים מבייצות ואני ממליץ לך לבצע קודם כל צילום רחם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו