שואלת שוב שאלה לפרופ' אלכס סימון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שואלת שוב שאלה לפרופ' אלכס סימון
    יפית
    25/10/2010

בהמשך לסיפור שלי מלפני כחודשיים, יש לי ילד עם PDD בן 4 וחצי וילד רגיל בן 10.
    אנחנו מנסים להביא ילד נוסף כשנתיים ללא הצלחה בגלל ליקויי זרע.
    עברתי 6 הזרעות ועכשיו מפנים אותי להפריה חוץ גופית.
    פרופ' אלכס סימון הציע לי לעבור אבחון גנטי טרום השרשה להחזרת עוברים ממין נקבה.
    היינו אתמול בייעוץ גנטי בבי"ח הדסה עין כרם, אבל התרשמנו מהיועצת שזה כדאי לנו לעבור את זה כי יש כל מיני סברות וסיכונים לגרוע יותר.
    המליצו לנו שהילד יעבור בדיקת קריוטיפ. הילד עבר ב-2008 ויצא תקין.
    מה לעשות? האם לעבור הפריה חוץ גופית רגילה? אנחנו בדילמה רצינית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שואלת שוב שאלה לפרופ' אלכס סימון - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    26/10/2010

יפית שלום
    אברר עם הגנטיקאים את מהות הייעוץ שקיבלת.
    חזרי אלי ב [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שואלת שוב שאלה לפרופ' אלכס סימון - תגובה - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    26/10/2010

יפית שלום
    ביררתי את הנושא עם גנטיקה, ויתכן שמרוב אינפורמיצה שניתנה לכם יצאתם מבולבלים ומבוהלים. הטיפול הנ"ל בוצע בעבר לא פעם אחת. בעינינו מהווה התוויה לביצוע PGD, וילדי PGD אינם סובלים מסיבוכים או בעיות מכל ילדי הפרית מבחנה אחרים. טיפול שאתם ממלא צריכים לעבור. אנא קראו שוב בעיון את מכתב הסכום שנימסר לכם.
    אשמח לעזור במידה ויש לכם עוד שאלות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לשואלת שוב לפרופ' אלכס סימון

יפית
    26/10/2010

אכן יצאנו קצת מבוהלים בעלי ואני, נמסר לנו לעשות בדיקות לילד מה שהמליצו לנו בייעוץ הקודם זה לעשות בדיקת קריוטיפ. הילד עבר את הבדיקה ב-2008 ויצא תקין.
    אז אם זה תקין האם יש בדיקות נוספות?
    ואם אין אז למה לעשות PGD ולא IVF ולהחזיר עוברים ממין נקבה כי אנחנו גם ככה רוצים בת יש לנו ילד נוסף בן עשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לשואלת שוב לפרופ' אלכס סימון - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    27/10/2010

יפית שלום
    להחזיר בת בהפריה חוץ גופית מתבצע רק על ידי PGD. ה- PGDהוא חלק נוסף בתהליך ההפריה החוץ גופית על מנת לבחור את העוברים ממין נקבה להחזרה. ניראה לי שזה מה שאתם צריכים כפי שרבים אחרים בחרו לעשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו