ירידה בבטא, לא מבינה כלום!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ירידה בבטא, לא מבינה כלום!
    אביב
    26/10/2010

שלום,
    קודם כל חשוב לי להגיד שהתחלנו טיפוליי פוריות פיורגון ואוביטרל + קיום יחסי מין לפני 3 חודשים לאחר שרופא פרטי אמר שיש לי מבנה של שחלות פוליציסטיות.
    לאחר איחוז במחזור, ליפני 4 ימים, עשיתי בדיקת בטא ויצא 548 וזה תאם את חישוב גיל ההריון, לאחר יומיים עשיתי בדיקה נוספת (על דעת עצמי) וזה ירד ל350. הרופא שלח אותי אחרי יומיים לעוד בדיקה ויצא 157. אני מבינה שההריון לא תקין, זה הריון כימי? זה קשור לעובדה שאני עוברת טיפולי פוריות?
    השאלה שלי: האם אצטרך גרידה או שזה יגמר באופן טבעי? מה עלי לעשות עכשיו? (הרופא שלי בחו"ל) יש לציין שליפני שנה עברתי הפלה בוששת בשבוע 8.5. היה דימום ולאחר מכן לא היה דופק ועברתי גרידה.זה היה די טראומטי ועבר שנה מאז ועכשיו שוב כישלון. האם שני המקרים קשורים? יש בירור נוסף שעלי לעשות? האם
    ושאלה נוספת שמעתי גם שנשים מקבלות "תמיכה" - נרות כנגד הפלה (ירידה בבטא?)? מה זה אומר? באיזה שלב של ההריון מקבלים את זה ולמה? אני מבולבלת מאוד.
    אשמח אם תוכלו לענות לי לשאלות
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בבטא, לא מבינה כלום!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בבטא, לא מבינה כלום! - תגובה

פרופ' שחר קול
    27/10/2010

כנראה מדובר בהריון "כימי".
    יש לעקוב אח הבטא עד אפס. סביר כי לא יהיה צורך בהתערבות רפואית נוספת.
    הסיבה העיקרית למצבים כאלה - יצירת עובר לא תקין. לכן, שימוש ב"תמיכה" לא היה משנה את התוצאה הסופית.
    ברור "הפלות חוזרות" מומלץ לאחר 3 הפלות טבעיות רצופות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לירידת בטא - הריון כימי

טליה
    27/10/2010

תודה על התגובה המהירה, בהמשך לנושא הריון כימי וירידת ערכי בטא: אם היום אני ביום 41 למחזור כאשר אתמול הערך ירד ל157, תוך כמה זמן אני אמרוה לקבל "מחזור"? האם אני צריכה בכל זאת לעשות US על מנת לברר את סיבת ההריון הכימי? האם הריון כימי יכול לנבוע מטיפולי פוריות?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לירידת בטא - הריון כימי - תגובה

פרופ' שחר קול
    27/10/2010

דימום יכול להופיע בכל יום.
    רצוי לבצע א.ס.
    הריון כימי אינו נגרם ע"י טיפולי פוריות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו