לפני החזרת מוקפאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפני החזרת מוקפאים
    יסמין
    27/10/2010

בתאריך 16.10.10 בערב קיבלתי וסת בתאריך 26.10.10 נצפה זקיק בגודל 16 ואחד בגודל 10 עובי רירית 8 מ"מ , חשוב לציין שאני הולכת על החזרה על מחזור טיבעי.
    מתי בערך מתבצעת החזרת המוקפאים?
    בנוסף רציתי לומר כי ivf ראשון שלי בוצע בהדסה כאשר היה הריון קיבלתי תמיכה של נרות אוטרוגוסטן 2 בבוקר ו2 בערב ונאלצתי לעבור הפסקת הריון עקב מום אננצפלי, לאחר מכן עברתי לאסותא שם עברתי ivf שני שלא צלח קיבלתי תמיכה של קרינון אחד ביום, עכשיו אני לקראת החזרת מוקפאים הרופא אמר שהתמיכה כנראה לא הספיקה והמליץ לי בהחזרה זו לקחת נרות אנדומטרין פעמיים ביום, האם זה מספיק? לא כדאי לי לקחת 3 פעמים ביום כדי להגביר את הסיכויים?
    ושאלה אחרונה: יש לי 3 מוקפאים והרופא אמר שהם טובים אחד 6 תאים שני 6 תאים ושלישי 8 תאים וכולם ללא שברים, מה זה אומר שברים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפני החזרת מוקפאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפני החזרת מוקפאים - תגובה

פרופ' שחר קול
    27/10/2010

ההחזרה לפי יום הביוץ + גיל העוברים ביום הקפאתם.

אם הולכים על "מחזור טבעי" כלומר - ללא הורמונים, הרי אין צורך בהורמונים.
    לא אנדומטרין ולא קרינון. טבעי בלבד.

אם הולכים על מחזור על בסיס הורמונים מומלץ לקחת 3 נרות אנדומטרין.

ככל שיש יותר שברים (פרגמנטציה) העובר באיכות פחות טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך...

יסמין
    27/10/2010

קודם כל תודה על ההתייחסות המהירה.
    את התמיכה אני אקבל לאחר ההחזרה 2 נרות אנדומטרין לפני ההחזרה איני לוקחת דבר.
    אני יכולה לקחת 3 נרות אנדומטרין למרות שהרופא אמר 2, איני יודעת למה אבל אני לא שקטה מכוון שפעם קודמת זה לא הצליח וב IVF הראשון שבו כן הושג הריון לקחתי תמיכה של 4 נרות אוטרוגסטן ביום. אני רוצה לעשות את המקסימום ע"מ שזה יצליח לא בא לי שגם הפעם יגידו לי שהתמיכה לא הספיקה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו