איך להמשיך?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איך להמשיך?
    חסויה
    27/10/2010

בני 35, זרע מצויין, פרופיל הורמונלי מצויין, פרוגסטרון ביום ה 21 מצויין (מעיד על ביוץ) מחזור סדיר כמו שעון , מקיימים יחסים במעקבי זקיקים בדיוק ביום הביוץ ואין הריון, כבר חצי שנה...איך להמשיך?? (יש ילד בבית בן 3 מהריון ספונטני).....מה לא בסדר איתנו?
    החודש עשיתי הזרעה על בסיס ביוץ טבעי עם אוביטרל, נתוני הזרע היו 70 מליון , תנועתיות 80% ומורפולוגיה 14%....במידה ואני אקבל מחזור מה אני צריכה לעשות הלאה??
    אני לא מבינה מה לא בסדר...
    אני מתכוונת לעשות צילום רחם בחודש הבא אם לא אהרה החודש..(הגינוקולוג שלי חושב שהסיכוי למצוא בעיה בצילום רחם הוא כמעט אפסי לאור לידה ספונטנית שעברתי ) .אבל חוץ מזה מה עוד נותר?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך להמשיך?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להמשיך? - תגובה

ד''ר דוד ישי
    27/10/2010

קרוב לודאי שאין לכם בעיה . בגלל הגיל שלך , נכון לעשות כבר בזמן הזה צילום רחם ואם הוא תקין לשקול התחלה של טיפולי פוריות מהקל אל הכבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה , שאלה נוספת

חסויה
    27/10/2010

יש טעם במצבים שהכל תקין לבצע הזרעות על בסיס טבעי עם אוביטרל?? או שבמקרה והזרע תקין והכל תקין זה לא משפר במאומה את הסיכויים ולכן אולי עדיף להשתמש בהורמונים על מנת לעודד פעילות שחלתית גדולה יותר?
    במילים אחרות האם הזרעות על בסיס טבעי הן בזבוז זמן?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו