שאלה לגבי אנדומטרין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי אנדומטרין
    keren
    28/10/2010

שבועיים אחרי החזרה, בטה ראשונה 113 ושנייה אחרי יומיים 336 . תמיכה של אסטרופם ואנדומטרין.

שאלתי, האם החדרת אנדומטרין עלולה לפגוע בשק ההריון\עובר??
    היום כשהוצאתי את הצינורית אחרי החדרת אינדומטרין (יכול להיות שלחצתי יותר מדי הפעם בזמן החדרה) אבל היה סימן להפרשה בצבע וורוד, אני מקווה שלא פגעתי או גרמתי נזק!! חשוב לציין שלא היה לי דימום עד כה במהלך כל התהליך ולכן אני חוששת שמא נגרם נזק!

אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי אנדומטרין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי אנדומטרין - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    28/10/2010

העובר ברחם ולא ניתן להגיע אליו עם הכדורים או המחדר. לכן לא יכול להגרם כל נזק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה פשר ההפרשה שהייתה על המחדר?

דנה
    28/10/2010

תודה על תשובתך המהירה.. אבל
    מה יכול להיות פשר ההפרשה בצבע ורוד על המחדר, ולמה פתאום אני מרגישה כאבי בטן תחתונה או יותר נכון הרגשה של התכווצויות פתאומיות שבאים בהתקפים???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

דנה
    30/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו