שאלה שלא נענתה..

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה שלא נענתה..
    חסויה
    29/10/2010

מצטערת ששואלת שוב, חשוב לי להבין, אנחנו בני 36 מנסים להרות מזה 6 חודשים תחת מעקבי זקיקים ובדיקות דם ללא הצלחה....הנתונים של שנינו מצויינים, זרע מעולה, ביוצים תקינים ומחזורים סדירים ביותר.(לפני 3 שנים ילדתי בת מקסימה בלידה ספונטנית )......האם כדאי או צריך לבצע צילום רחם? זה לא הוצע לי מפני שילדתי והריתי במהרה בפעם הקודמת....האם עליי לבקש צילום רחם??
    החודש עברתי הזרעה עם אוביטרל לתיזמון (על בסיס ביוץ טבעי) נתוני הזרע היו 70 מליון ריכוז, תנועתיות 80% מורפולוגיה 14%.......איך ייתכן שמזריקים זרע מעולה בתזמון מדוייק עם אוביטרל...ואין הריון ...למה זה לא קורה? מה הזרעים עושים שם אם לא מנסים להפרות? ואיך מכל המליונים האלה אין הצלחה.....האם כדאי לי לבצע צילום רחם??
    מיואשת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה שלא נענתה..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה כי דילגו עלי

חסוייה
    29/10/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה שלא נענתה.. - תגובה

פרופ' שחר קול
    29/10/2010

כן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו