שאלה "תפעולית"

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה "תפעולית"
    דורית
    01/11/2010

לגבי הזרקת דקפפטיל 0.1 ....
    לדברי נשים רבות אם מקררים היטב/מקפיאים את אזור ההזרקה טרם ההזרקה ובסיומה ישנה הקלה בכאב/התחושה השורפת.
    להבנתי, יש להקפיד על חיטוי המקום לפני ואחרי ההזרקה.
    אין בעיה עם החיטוי לפני כיוון שניתן לקרר בעזרת קוביית קרח/קרחון, לחטא ואז להזריק אך מה לגבי סיום ההזרקה? האם להניח קובית קרח/קרחון שאינם סטריליים מיד בתום ההזרקה זה בסדר? האם ניתן להסתפק בניגוב קל של האיזור עם חומר החיטוי לאחר ההזרקה ואז להניח את אמצעי הקירור?
    בנוסף, העלתי רעיון בענין זה ורציתי לדעת העם בסדר;
    מכיוון שבג'ינג'ר חומרים אנטיספטיים, להשתמש בפיסת ג'ינגר קפואה (שנשמרה במקפיא בשקית אטומה) לפני ההזרקה, לחטא את המקום, להזריק ושוב להצמיד את הג'ינג'ר. האם זה בסדר?
    תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה "תפעולית"

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה "תפעולית" - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    01/11/2010

אם חוששים מהזריקה עדיף להשתמש במאלחש מקומי הנקרא "אמלה".
    אם כואב רק לאחר ההזרקה, אפשר קרח למקום עם עיסוי.
    בכל השאר אני לא מבין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה והמשך...

דורית
    02/11/2010

תודה על התשובה!
    הצעת "אמלה" - מניסיוני בשימוש בקרם נראה לי (ותקן אותי כמובן אם אני טועה) שהאילחוש הוא די שטחי. החשש איננו מהמחט והדקירה (זניח מאוד!!) אלא מהמגע של החומר עם הרקמה ה"סאבקוטנית" שהוא שורף וזאת תוך כדי ההזרקה המתמשכת והאיטית. האם לדעתך ה"אמלה" תפחית את התחושה השורפת?
    תודה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו