ביוץ בגודל זקיק 14 מ"מ??

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ביוץ בגודל זקיק 14 מ"מ??
    ליהי
    03/11/2010

שלום
    אני נמצאת במעקב ביוץ מזה מספר חודשים. המחזור אינו סדיר אך מופיע תמיד
    ביוץ בטווח של 16-20 יום מהיום הראשון של המחזור. בד"כ כאשר הזקיק מגיע ל-20מ"מ.
    החודש ביום 13 נראה זקיק 10 מ"מ, וביום 17 הזקיק גדל ל-14 מ"מ אך גם נראה
    מעט נוזל באגן. הרופא אמר שייתכן והתרחש ביוץ יום קודם לכן בשל גדילה מהירה של הזקיק. בבדיקת ביוץ ביתית (אשר תמיד מדייקת אצלי) ראיתי פס די חזק ביום ה-16 למחזור ובבוקר היום ה-17 אך לא הגיע לגוון פס הביקורת ונעלם בערב היום ה-17 למחזור.
    שאלתי- האם ייתכן שהביצית פקעה את הזקיק בהיותה 14 מ"מ גודל?
    האם זה נחשב לביוץ והאם ביצית כזו יכולה להיות מופרית?

(פרופיל הורמונלי וצילום רחם תקינים, כאמור ביוץ תקין בכל חודש)

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ בגודל זקיק 14 מ"מ??

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רק כדי לדעת

חסויה
    04/11/2010

אז ראית בבדיקת ביוץ שני פסים או שלא ראית?, כי לי היה משהו דומה, הבדיקה לא הראתה, ובמעקב זקיקים אמרו שהיה ביוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמעט

ליהי
    04/11/2010

ראיתי שהפס השני מאוד התחזק אבל לא הגיע לרמת פס הביקורת כמו בד"כ....
    בינתיים הזקיק גדל ל-17 מ"מ אך כנראה שהוא דולף ולא בטוח שיש שם ביצית, נמצא נוזל חופשי...כנראה היה ניסיון ביוץ ללא הצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה שאני מתערבת אבל...

דורית
    04/11/2010

אולי יש לך רחם אחורי במקרה?
    לי תמיד יש מעט נוזל בדוגלס ללא קשר לביוץ - בכל בדיקות האולטרסאונד שביצעתי היה מעט נוזל. טכנאית האוטרסאונד הסבירה לי כי היא רואה את התופעה אצל נשים רבות בעלות רחם אחורי ואין זה מעיד על ביוץ. לפני שקיבלתי ממנה הסבר, חשב הרופא שאז הייתי אצלו ולא היה מומחה פוריות כי אני מבייצת בזקיק בגודל 16 מ"מ בגלל שנראה בשלב זה מעט נוזל בדוגלס והסביר שזה לא אידיאלי... כשהוספתי בדיקות דם (פרוגסטרון ואסטרדיול) לבקשתי, הסתבר כמובן שבכלל לא בייצתי. המשכתי מעקב עם בדיקות דם ואולטרסאונד במקביל ובאמת הסתבר שאני מבייצת בזקיק 20 מ"מ והנוזל בדוגלס קיים תמיד ואין לו משמעות בשלבים שלפני הביוץ.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא, הרחם הוא קדמי

ליהי
    04/11/2010

ובד"כ אין לי נוזל לפני ביוץ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביוץ בגודל זקיק 14 מ"מ?? - תגובה

ד''ר דוד ישי
    04/11/2010

הכל אפשרי , אבל הסבירות שהזקיק בקע בגודל של 14 מ"מ הוא נמוך מאד וכך גם הסבירות שביצית תהיה בשלה בשלב כ"כ מוקדם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו