מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביוץ בגודל זקיק 14 מ"מ??ליהי03/11/2010
שלום
אני נמצאת במעקב ביוץ מזה מספר חודשים. המחזור אינו סדיר אך מופיע תמיד
ביוץ בטווח של 16-20 יום מהיום הראשון של המחזור. בד"כ כאשר הזקיק מגיע ל-20מ"מ.
החודש ביום 13 נראה זקיק 10 מ"מ, וביום 17 הזקיק גדל ל-14 מ"מ אך גם נראה
מעט נוזל באגן. הרופא אמר שייתכן והתרחש ביוץ יום קודם לכן בשל גדילה מהירה של הזקיק. בבדיקת ביוץ ביתית (אשר תמיד מדייקת אצלי) ראיתי פס די חזק ביום ה-16 למחזור ובבוקר היום ה-17 אך לא הגיע לגוון פס הביקורת ונעלם בערב היום ה-17 למחזור.
שאלתי- האם ייתכן שהביצית פקעה את הזקיק בהיותה 14 מ"מ גודל?
האם זה נחשב לביוץ והאם ביצית כזו יכולה להיות מופרית?
(פרופיל הורמונלי וצילום רחם תקינים, כאמור ביוץ תקין בכל חודש)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק כדי לדעת
חסויה04/11/2010אז ראית בבדיקת ביוץ שני פסים או שלא ראית?, כי לי היה משהו דומה, הבדיקה לא הראתה, ובמעקב זקיקים אמרו שהיה ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמעט
ליהי04/11/2010ראיתי שהפס השני מאוד התחזק אבל לא הגיע לרמת פס הביקורת כמו בד"כ....
בינתיים הזקיק גדל ל-17 מ"מ אך כנראה שהוא דולף ולא בטוח שיש שם ביצית, נמצא נוזל חופשי...כנראה היה ניסיון ביוץ ללא הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שאני מתערבת אבל...
דורית04/11/2010אולי יש לך רחם אחורי במקרה?
לי תמיד יש מעט נוזל בדוגלס ללא קשר לביוץ - בכל בדיקות האולטרסאונד שביצעתי היה מעט נוזל. טכנאית האוטרסאונד הסבירה לי כי היא רואה את התופעה אצל נשים רבות בעלות רחם אחורי ואין זה מעיד על ביוץ. לפני שקיבלתי ממנה הסבר, חשב הרופא שאז הייתי אצלו ולא היה מומחה פוריות כי אני מבייצת בזקיק בגודל 16 מ"מ בגלל שנראה בשלב זה מעט נוזל בדוגלס והסביר שזה לא אידיאלי... כשהוספתי בדיקות דם (פרוגסטרון ואסטרדיול) לבקשתי, הסתבר כמובן שבכלל לא בייצתי. המשכתי מעקב עם בדיקות דם ואולטרסאונד במקביל ובאמת הסתבר שאני מבייצת בזקיק 20 מ"מ והנוזל בדוגלס קיים תמיד ואין לו משמעות בשלבים שלפני הביוץ.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא, הרחם הוא קדמי
ליהי04/11/2010ובד"כ אין לי נוזל לפני ביוץ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ בגודל זקיק 14 מ"מ?? - תגובה
ד''ר דוד ישי04/11/2010הכל אפשרי , אבל הסבירות שהזקיק בקע בגודל של 14 מ"מ הוא נמוך מאד וכך גם הסבירות שביצית תהיה בשלה בשלב כ"כ מוקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)