שבורה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שבורה
    מזל
    04/11/2010

בתאריך 10.09.2010 קיבלתי מחזור , בתאריך 17.09.2010 קיימתי יחסי מין ...14 יום לאחר הביוץ עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצאה שלילית.
    בתאריך 08.10.2010 קיבלתי מחזור אך נראה לי קצת שונה מהקודמים ...חיכיתי עד הפסקת הדימום וביצעתי שוב בדיקה ביתית ויצאה שלילית.
    בתאריך 01.11.2010 קיבלתי מחזור דומה לחודש הקודם...אף פעם לא הקדים שבעה ימים. (דרך אגב אני נטלתי תרופת וירמוקס נגד תולעים לפני המחזור )
    אני סובלת מנפיחות בבטן ואי נוחות בכיבה ...צרבת וגזים.
    האם זה נורמלי ?
    האם יתכן הריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבורה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבורה - תגובה

ד''ר דוד ישי
    04/11/2010

נפיחות בבטן ואי נוחות בקיבה הן לא דבר נורמלי ובודאי שלא ניתן להסיק מהם על הריון. כמובן שיש אפשרות שאת בהריון. התחושות הלא נעימות שיש בתחילת הריון מופיעות בד"כ מאוחר יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה לרופא דוד ישי

מזל
    04/11/2010

שכחתי לציין כי יחסי המין אשר קיימנו היו יבשים כלומר הוא היה בבגדים ואני עירומה לחלוטין.
    שאלתי היא : ארבע פעמים בדיקות הריון ביתית בימים עוקבים לא שוללים הריון?
    האם אתה ממליץ לי לבצע שוב בדיקת הריון ביתית כאשר יופסק הדימום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו