פיתרון להיכנס להריון מהר ובלי טיפול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פיתרון להיכנס להריון מהר ובלי טיפול
    רות
    04/11/2010

בנות יקרות

אני מרגישה שזו מחובתי לרשום לכן אני לא נכנסתי להריון 3 שנים עשיתי את כל הטיפולים הקיימים התגרשתי בעקבות ההרס שהטיפולים החדירו לבית שלי אבל כמובן הכל לטובה
    התחתנתי בשנית וחברה ניגשה אלי מיד אחרי החתונה ואמרה לי אם את רוצה להיכנס להריון תחזיקי מגנט בכיס ימין אבן רובי בכיס שמאל תקראי 5 פרקי תהילים ביום ושימי כיסויי ראש חצי שנה, התגובה המיידית שלי הייתה מה את השתגעת את מנסה להחזיר אותי בתשובה אבל מרוב שנואזתי עשיתי בדיוק מה שהיא אמרה + ויטמין E שעוזר מאד לפוריות רק הרופאים לא ממש מדווחים על זה + מסטיק תימני בטיפות שמחזק את הרחם
    בנות ישראל היקרות, תוך חודשיים וחצי הייתי בהריון כמובן שחזרתי בתשובה וכמובן שאין מאושרת ממני ובעלי חזר איתי יחד כי הוא ראה נס..... אז מה זה מזיק אתן כל כך רוצות להיקלט אני מתחננת מה זה הדברים הקטנים האלו שציינתי אם זה יביא אתכם להחזיק ילד בריא בידיים תנסו תחסכו הרבה מאד עוגמת נפש ואתן תספרו לי פה שנקלטתם מוכנה לחתום לכן מנסיון

שהשם ימלא את משאלות ליבכן לטובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאיפה משיגים מסטיק תמני ?

ש.
    05/11/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה 5 פרקי תהילים ?

ש.
    05/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו