לא מבינה למה זה לא מצליח לי...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לא מבינה למה זה לא מצליח לי...
    חסויה
    05/11/2010

שלום, אני ובעלי בני 36 הורים לילד בן 3 מנסים להרות מזה 6 חודשים(תחת מעקבי זקיקים )...כלום לא מצליח.....זרע מצויין, בדיקות תקינות ובעבר הצלחנו בקלות...לאן ממשיכים מפה? איך יודעים מתי לעבור לטיפול הורמונלי? ולמה זה לא מצליח...עשינו את כל הבדיקות האפשריות הכל פיקס...למה אין הריון? קבעתי צילום רחם לשבוע הבא למרות שהרופא שלי חושב שהסיכו שמשהו לא יהיה תקין הוא נמוך ביותר לאור לידה ספונטנית שעברתי לפני 3 שנים.....מה עושים??
    האם להתחיל טיפול הורמונלי? ואיזה סוג? או האם להמשיך נסיונות טבעיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מבינה למה זה לא מצליח לי... - תגובה

ד''ר דוד ישי
    05/11/2010

צריך לזכור שהסיכוי להריון קטן עם הגיל. אז בהחלט אפשרי שאין שום בעיה ועם עוד קצת סבלנות תהרי ללא טיפול. מצד שני , בגלל השפעת הגיל , מעל גיל 36 אנחנו נוטים להתחיל בטיפול שמתחיל בתזמון הביוץ הטבעי + הזרעה וממשיך באיקקלומין + הזרעה ואח"כ זריקות ואם צריך גם IVF . אני ממליץ שתעשי את צילום הרחם לפני שתכנסי לכל התהליך הזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר' ישי תודה על התשובה המפורטת!

חסויה
    05/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו